Gökhan Gönül

Konu sahibi son olarak 3064 gün önce görüldü

gokhan-gonul-den-adamlik-dersi_294949.jpg

Zor durumdaki öğrenci İphone kullanır.

Fenerbahçe'den kötü adam çıkmaz. Allah daha fazlasını versin.

Allah belamı versin penaltı hocam,diye haykırdığı pozisyonda sonradan kendini attığını itiraf eden müthiş (!) karakterli futbolcu.

Öncesinde çok güzel şeyler hissederdim Gökhan için. Karaktersizin, sinsinin tekiymişsin. Kadir gecesi milyonlarca Fenerbahçelinin ahını aldın. Göreceğiz Allah büyük.

Sorun Beşiktaş'a gitmen değil; GS'ye de gidebilirdin. Sorun şampiyonluk yarışı devam ederken devre arasında rakip takımla görüşmen.

İnsan giderken bile onurlu gitmeli, haysiyetini satmamalı.

Çok kızdığım Alex bile senden daha karakterli bir duruş sergiledi Fenerbahçelilik konusunda.

Bu arada sana dopingçi diyenlere de ne güzel yakıştın. ; )
Bazı futbolcuların değeri vardır, bazılarının da ederi. Sen fiyatı olan basitlerdenmişsin. Allahın adaleti şaşmaz. Fenerbahçe'den vazgeçenler hep kaybetmiştir.

niye bu kadar kızıldığını anlamadığım top tepici. sözleşme bitmeye 6 ay kala futbolcu baska takımlarla görüsebilir, anlasabilir normaldir. götze ve levandowski de dortmund da sampiyonluk kovalarken bayernle anlastılar kimse cemkirmedi. su dandik futbol iliskilerini duygusallastırmadan icsellestirmeden yorumlamak lazım bence. bunların yanında bu sene tırt futbolcuydu avrupa sampiyonusunda da tırtlıgı devam etti. bundan sonra da asırı toparlanabilecegini sanmıyorum. cünkü gökhan gönül calıskan hırslı bi futbolcu degildir. bugüne kadar allah vergisi yetenekleriyle gelmiştir.

Fenerbahçe'den vazgeçenler hep kaybetmiştir.

André Santos fenerbahçeden sonra yıldızı parlayan oyunculardan arsenale transfer oldu , tuncay fenerden sonra Middlesbrough ya transfer oldu , alex fenerbahçeye geldiktem sonra çileleri başladı , roberto carlos 33 yaşında fenere tatile geldi (: fenertaraftarınıda anlamıyorum ya bu adamlar futbolcu elbette nerde rağbet bulucaksa oraya gidicek nerde çıkar varsa oraya kayıcak bu futbol camiasında çoğunluk kısım için bu şekildedir. sen türk futbolunu ne sanıodunki ? son 10 yılda içine ettiler futbol kavramının , futboldan bir haber olup yanlızca formalara gönülverecek kadar basite indirgenen bir futbol kültürü var şu dönemlerde , ben futbolu değil fenerbahçeyi seviyorum diyen taraftar bile var , gökhanın gitmesinin sebebi aziz yıldırım zaten , herşeye duygusal bir durumda yaklaştınızdan türk futbolu yerinbde sayıyor zaten

Gitmeyecek hiç bir futbolcu yoktur. Yıllarca oynamış olabilir ama sonuçta bu da onun mesleği ki aziz yıldırım gibi bi faktör var, o varken eninde sonunda herkes gider.

Kanırta kanırta şampiyon olduk demişti ya.
Şimdi kanırttığı tolga kaptanı Şenolda hocası oldu efsane konsept

"Beşiktaş'a gidecek" diyen gazetecilere "şeref ve haysiyet yoksunusunuz" diyen Gökhan Gönül artık "şeref ve haysiyet yoksunuyum" diyebilecek mi?
Tümer 2 sene besıktasta oynadıktan sonra fenere geldı dıye adama her macta anasına avradına sövdünüz. gökhan tam 9 yıl oynadı ve besıktasa gıttı fenerlılerın 100.000 kere sövmesı lazım

son olarak : Erkek olursa Gökhan , Kız olursa Gönül dedik, Adam dedik sana, Yeri geldi bağrımıza bastık.Benfica maçında sen kanlar içindeyken bizler ağladık elenelimde yeter ki Gökhanımıza bisey olmasın dedik.Bu muydu karşılığı? 9 yıl Fenerbahçe'nin ekmeğini yiyip kaptan olup para pul için ezeli rakibimize gitmekmiydi karşılığı?

Yazıklar olsun sana hiçbir zaman hakkımızı helal etmeyeceğiz Gökhan efendi.!

Geri