gökgürültüsü+ şimşek+ ışık

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu üçlü şuan mevcut ve ben çok korkuyorum ecelim erken gelebilir. .d

Birgün arkadaşım varken kötü cakmisti şimşek ziplamistim seninle arkadaşlığımı gözden geçireceğim demişti ahah

Korkuyu bi kenara bırakıp duhanın taktiği uygula yağmur sesi kahve ve anın tadını çıkar.. Bende öyle yaptım akşam çıktım balkona yağmuru izledim

Kış bahçemde kahve içerken yazıyorum tam da camin önündeyim zaten.... :d

Gelin hadi ceviz de yeriz az kalmış zaten paylasiriz Sjsjsj

En sevdiğim üçlü dkjds önce şimşek çakar ardından gürler…. Tam huzur bulmalık havadır.. evet evet….<33
-Seneler önce, İstanbul’da kapımıza çok yakın bir yere yıldırım düştüğünden beri ürkütür beni… bir anda havanın kararması yanı sıra çıkardığı o korkunç ses…. Ara koridora koşup kulaklarımı kapadığım, yere uzandığım o gün…… evde yalnız olmam falan. baya bir yerler patladı sanmıştım… şu anda da ufak ufak selamlıyor ama muhtemelen geceyi bekleyecek gürlemek için….

En sevdiğim üçlü dkjds önce şimşek çakar ardından gürler…. Tam huzur bulmalık havadır.. evet evet….<33
-Seneler önce, İstanbul’da kapımıza çok yakın bir yere yıldırım düştüğünden beri ürkütür beni… bir anda havanın kararması yanı sıra çıkardığı o korkunç ses…. Ara koridora koşup kulaklarımı kapadığım, yere uzandığım o gün…… evde yalnız olmam falan. baya bir yerler patladı sanmıştım… şu anda da ufak ufak selamlıyor ama muhtemelen geceyi bekleyecek gürlemek için….
Burda gürlüyor biraz sonra sizin oraya damlar hazir ol Sjsjs

Bu ne az önce cidden düştü
Hayatımın en büyük gökgürültüsünü duydum
Çok yakındık şimşekle
Normalde korkum yok ama eve düştü sandım bacaklarım tutmuyo

• sarılma
Tepkiler: ne
maviderinliğin üzerinde ki kadar ürpertici olmuyordur , full time adrenalin beterin beteri var efendim..

• Wow
Tepkiler: ne
Geri