göğüs silikonu karşılığında çocuklarının velayetini babaya vermek

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Haberi görunce ^nasil olur ya bir anne ...^demistim takip ettim de aslinda olayin altinda kocaman bi dram var .
Bir kocanin karisina uyguladıgı psikolojik şiddet sonrasi olusan travmalar ve dengesiz bir kadina dönmüş resmen anne .

Mevzu silikonlular pesinden giden koca .

videoyu biraz izlemeye calistim ve sinir oldum. bu ne ya hepsi bana aptal gibi geliyo :s birlik olup yukleniyolar kadina. ucuz bi kavga gibi gorunuyo.. bu tarz kadinlar bana tavsiyede bulunmaya calissa sirtimi doner dinlemezdim bile. herneyse program ve show geregi diyelim..

ne elastiksikimsi bir madde bu hiç doğal degil

Yaaa işte beyle. Sonra soyadı almam... Teeeyyy. Para için çocuğu satan insan bunlar.

Haberi görunce ^nasil olur ya bir anne ...^demistim takip ettim de aslinda olayin altinda kocaman bi dram var .
Bir kocanin karisina uyguladıgı psikolojik şiddet sonrasi olusan travmalar ve dengesiz bir kadina dönmüş resmen anne .

Mevzu silikonlular pesinden giden koca .
Hic yabanci gelmiyor bu hikaye. Yillarca esine psikolojik siddet yapip vucudunun cirkin oldugunu hissettiren ve buna inandiran biri vardi, kadin bizimle yuzmeye dahi gelemiyordu vucudundan utandigi icin, ayrildigi ilk zamanlar silikon takdirinca kendini daha iyi hissedecegini dusunuyordu, tam tersi ayrilik ona iyi geldi, ozguveni yerine geldi, artik yuzuyor ve kendi vucuduyla baristi.
Simdi yazanlar olmus yok kapalisin silikonu ne yapican filan, o is oyle degil iste hayat arkadasinin senin vucudun uzerinden surekli elestirmesi begenmemesi insanin ozguvenini kaybettiriyor, ve bu tur sacmaliklar yapabiliyorsun.
Cocuklarina takas yaptigini da dusunmuyorum, bosanirken son firsat diye ne alsam kar derdine dusmus, ki cogu kadin bu hirsa kapiliyor bosanirken.

Hic yabanci gelmiyor bu hikaye. Yillarca esine psikolojik siddet yapip vucudunun cirkin oldugunu hissettiren ve buna inandiran biri vardi, kadin bizimle yuzmeye dahi gelemiyordu vucudundan utandigi icin, ayrildigi ilk zamanlar silikon takdirinca kendini daha iyi hissedecegini dusunuyordu, tam tersi ayrilik ona iyi geldi, ozguveni yerine geldi, artik yuzuyor ve kendi vucuduyla baristi.
Simdi yazanlar olmus yok kapalisin silikonu ne yapican filan, o is oyle degil iste hayat arkadasinin senin vucudun uzerinden surekli elestirmesi begenmemesi insanin ozguvenini kaybettiriyor, ve bu tur sacmaliklar yapabiliyorsun.
Cocuklarina takas yaptigini da dusunmuyorum, bosanirken son firsat diye ne alsam kar derdine dusmus, ki cogu kadin bu hirsa kapiliyor bosanirken.
Haberi ilk gördüğumde cok yadirgamıstim ama özellile baktım bugün w inair misin kadinin yüzundeki o mutsuzluk , acziyet , zor durumda kalmıslik ve üstune bir de kendini ifade edemeyişi iliklerime kadar hissettim ve cok üzuldum .
Ne yapacağıni bilememkten kocasınin yasattikalrindan yolunu şaşırmıs kadın o şaşkınlik gozleriyle bağırıyordu resmen :S

Cok uzuldum cok ulasabilme imkani aradim resmen ..

göğüs slikonu yapıp tiktoktan parayı kıracak vay be.

Kadınların en büyük hatası; yaşamları boyunca onları belli kalıplara sokmaya çalışan ve olduğu gibi kabul etmeyen erkeklere, kendilerini kabul ettirme-beğendirme çabasıdır.
Estetik yaptırmakla bir süre ilgisini kazansanız bile hakiki sevginin olmadığı yerde, görsellik hiçbir anlam ifade etmeyecektir ve eninde sonunda aldatma ya da terk edilme kaçınılmaz olacaktır ki bu örnekleri çok gördük.

Bunlar patlarsa delinirse noluyor?
Patlarsa aliniyor alinmasi lazim cunku icindeki madde su degil desenki patlarsa patlasin. Ölumcul bile oluyor cok gec kalinirsa...

Botched diye unlu bi prog var... izlemeni tavsiye ederim kendine herseyi yaptiran kendiyle mutlu olmiyan insanlarin op..lari.. cok nadir sagligi icin ameliyat isteyen hastalar denk geliyor

Geri