Göğüs kıllarını aldıran erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 1740 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]sLuuzVJ4OPU[/YOUTUBE]

Erkekler Kılsız olur mu beee...

gömleğin yakasını göbek deliğine kadar açıp, tarkan ın kuzu kuzu halleri gibi dolanmıycaksa ortada sorun yok bence:D

Konuyu gorunce eskilerin soyledigi bir soz geldi aklima
"Erkegin killisi Aliden,kadinin killisi ayidan" diye(tebessum eder)
Bazi erkekler ciddi manada post ile geziyor gibi. Onlarin aldirmasini gayet normal karsiliyorum.

Adam genetiğimde var aldırmıyorum diyor da onda düzgünce çıkmıyor ki. Kaç yaşına geldim daha yeni subay traşı yapmaya başladım..

Ya napsin adam yun yumagi gibi rahatsiz olmus aldirmis cokta sey yapmamak lazim, onun bedeni onun karari sonucta.

Rahatsız oluyorsa aldırsın kendi kararı:p
Benim için sıkıntı olmaz seviyorsam her türlü:D

Tamamda çok kıllı olanlar hepsini değil normal kalana kadar lazer yaptırabilir.
bayan gibi tüysüz olmasın bir erkek yaa,kollar bacaklar gögüs komple aldırıyorlar bayan gibiler yaa bide kapri‎ giyince bacaklarına nemlendirici sürüyorlar parlıyor resmnen.

Tamamda çok kıllı olanlar hepsini değil normal kalana kadar lazer yaptırabilir.
bayan gibi tüysüz olmasın bir erkek yaa,kollar bacaklar gögüs komple aldırıyorlar bayan gibiler yaa bide kapri giyince bacaklarına nemlendirici sürüyorlar parlıyor resmnen.

Ya bıyıklı kadınlara ne demeli?:hih:

gömleğin yakasını göbek deliğine kadar açıp, tarkan ın kuzu kuzu halleri gibi dolanmıycaksa ortada sorun yok bence:D

Bir de kazak haline gelmis olanlarin gobek deliklerine kadar killarini gosterme merakina ne demeli .p
Rahatsiz ediyorsa kendilerini aldirsinlar, en azindan bakimli olsunlar..

Bir de su koltuk alti killarini almayip kolsuz giyinen erkekleri ayrica kiniyorum, burada belirtmeden gecemeyecegim .p

Bir de kazak haline gelmis olanlarin gobek deliklerine kadar killarini gosterme merakina ne demeli .p
Rahatsiz ediyorsa kendilerini aldirsinlar, en azindan bakimli olsunlar..

Bir de su koltuk alti killarini almayip kolsuz giyinen erkekleri ayrica kiniyorum, burada belirtmeden gecemeyecegim .p

şimdiden özür dilerim ama bunu yapmazsam çatlarım:D:D

v200903111720140256214.flv.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri