Godzilla x Kong: Supernova

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Godzilla x Kong 3 Filmi Geliyor: Çekimler Başladı

Godzilla x Kong 3 filmi çekim aşamasına geçti. MonsterVerse yeni yapımlarla genişlemeye devam ediyor.

Godzilla x Kong 3 filmi için prodüksiyon süreci başlatıldı. MonsterVerse hayranları, sıradaki kaiju macerası için 2027 yılını beklemek zorunda kalacak.

Godzilla x Kong serisinin üçüncü filmi için çalışmalar resmi olarak başladı. 2014 yılında Godzilla ile yeniden başlatılan seri 2017’de Kong: Skull Island ve 2019’da Godzilla: King of the Monsters ile devam etmişti.

İki dev kaijuyu karşı karşıya getiren Godzilla vs. Kong ise 2021’de izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Geçen yıl beyaz perdede boy gösteren Godzilla x Kong: The New Empire ile birlikte seride yeni bir döneme geçilmişti.

Şimdi ise ana macerada üçüncü Godzilla x Kong yapımı için prodüksiyon aşamasına adım atıldı.

Çekimleri Başlayan Godzilla x Kong 3 Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Godzilla x Kong 3 filmi, 26 Mart 2027 tarihinde sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Yapım, önceki filmde olduğu gibi dev canavarların karşı karşıya gelmesinin yanı sıra ittifaklarını da irdelemeye devam edecek.

Yeni filmin oyuncu kadrosunda yer alan Kaitlyn Dever, çekimlerin Avustralya’nın Queensland eyaletinde başladığını doğruladı. Dever, The Last of Us 2. sezonunun Sidney galasında 7 News Australia’ya verdiği röportajda, “Şu anda Queensland’de başka bir filmin çekimindeyim,” diyen Dever, projenin doğrudan Godzilla x Kong devam filmiyle ilgili olup olmadığı sorulduğunda ise şu ifadeleri kullandı:

“Evet, öyle. Sanırım artık bunu söyleyebilirim. Evet, orada bunun için bulunuyorum.”

MonsterVerse evreni, 2014’teki ilk Godzilla filmiyle başlayan süreçte dünya çapında 2,5 milyar doları aşan gişe geliri elde etti. Serinin önceki filmi The New Empire, 572,3 milyon dolar hasılatla 2024’ün en çok kazanan sekizinci filmi oldu.

Yeni Yönetmen ve Oyuncu Kadrosu Dikkat Çekiyor

Yeni filmin yönetmen koltuğunda, program çakışmaları nedeniyle seriden ayrılan Adam Wingard yerine, I Am Mother filmiyle tanınan Grant Sputore yer alacak. Senaryo ise 2014 yapımı Godzilla için hikâye yazarı olarak görev alan David Callaham tarafından kaleme alınıyor.

Başrolde Kaitlyn Dever yer alırken The New Empire filminde Trapper karakteriyle dikkat çeken Dan Stevens da seriye geri dönecek. Kadroda ayrıca Matthew Modine, Jack O’Connell ve Delroy Lindo gibi isimler de bulunuyor.

Filmin tam ismi ve detaylı konusu henüz açıklanmadı.

Godzilla x Kong: Supernova Filmi Geliyor – İlk Tanıtım Yayınlandı

Godzilla x Kong: Supernova filmi duyuruldu. MonsterVerse serisi yeni bir yapım ile genişlemeye devam ediyor.

Godzilla x Kong: Supernova filmi resmiyet kazandı ve prodüksiyon aşamasına geçti. Warner Bros. ile Legendary Pictures ortaklığında geliştirilen yapımın tam adı belli olurken filme dair ilk tanıtım da paylaşıldı.

Godzilla x Kong serisinin yeni yapımı, ikonik kaijuların insanlıkla birlikte karşı karşıya kaldığı küresel yıkım tehdidini konu alacak.

Godzilla x Kong: Supernova kadrosuna dahil edilen isimler arasında şu ana kadar Sam Neill (Jurassic Park serisi), Alycia Debnam-Carey (Fear the Walking Dead), Kaitlyn Dever (No One Will Save You), Jack O’Connell (Eden Lake), Delroy Lindo (Da 5 Bloods) ve Matthew Modine (Stranger Things) yer alıyor.

Ayrıca Dan Stevens, geçen yıl izleyicilerle buluşan Godzilla x Kong: The New Empire filmindeki Titan uzmanı Trapper rolüyle yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Godzilla x Kong: Supernova Filmi, MonsterVerse’ün 6. Adımı Olacak

Godzilla x Kong: Supernova, 2014 yılında başlayan MonsterVerse sinematik evreninin altıncı uzun metrajlı filmi olacak. Aynı evreni genişleten televizyon dizileri Skull Island ve Monarch: Legacy of Monsters, kaijular etrafındaki mitolojiyi derinleştirmişti.

Merakla beklenen filmin yönetmenliğini, daha önce I Am Mother ile tanınan Grant Sputore üstleniyor. Senaryo ise Dave Callaham tarafından kaleme alındı. Callaham, 2014 yapımı Godzilla filmiyle MonsterVerse evreninin hikâye temelini atan isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Son projeleri arasında Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ve Spider-Man: Across the Spider-Verse bulunuyor.

Monarch Organizasyonundan Tanıtım Videosu Paylaşıldı

Yeni filmin duyurusuna eşlik eden tanıtım videosunda, MonsterVerse’ün organizasyonu Monarch’a ait bir ofis ekranı yer alıyor. Ekranda kaijulara dair gözlemlerin raporlanması gerektiğine dair bir mesaj dikkat çekiyor.

Video, hayranlara “Titan gözlemi bildirin” çağrısında bulunuyor ve bu kapsamda (240) MON-ARCH numarası ile irtibata geçmeleri isteniyor.

Godzilla x Kong: Supernova filmi 26 Mart 2027 tarihinde sinemalarda vizyona girecek.

Geri