Göçmen olanın canını kurtardıysak çalışmalı...!

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Hani benim ülkedeki evsizler için bir projem vardı ya işte tam zamanı geldi. Madem böyle bir soruna çözüm bulmak için uğraşıyoruz o zaman bunu doğru yere kanalize etmek gerekir. Ülkemize sığınan göçmenleri orada burada Saadet olduğu görmekten ise insanımıza sıkıntılı vermelerine sebebiyet vermekten ise devlet bu insanları ormanların bakımı çevrenin temizliği gibi işler için kullanmalı. En azından asgari yaşam şartları karşılanır ve güvenli yerlerde yaşamaları sağlamış olur. Orman bölgelerinde kurulacak konteyner kentlerde bunların bedavadan ipin ucunu kaçırıp yaşamalarının yerine böyle bir usul yapılmalı Bence siz ne dersiniz?

bunları topluma entegre etmeye meraklı ne çok kişi varmış. avrupa ülkeleri nasıl gönderiyorsa sen de göndereceksin. gidecekler bu kadar basit.

He.
Geriye 5-10 ağaç kaldı,ormanların oraya koyalım onları da bunlar yaksın.
Ya mecbur değiliz değilizzzzz!
Niye böyle bir mecburiyetimiz varmış gibi çözüm önerileri içine girmişiz anlam veremiyorum?

Buna ucuz işgücü sağlamak olarak bakmamalı. Buna da istemeyiz derlerse derhal sınırdışı edilmeli... Çünkü o insan yaşamı için değil, ölen-öldü ben bundan istifade rahat yaşamın yolunu bulup keyif çıkartmak için geliyorum diyordur.

Oldu elimizde sihirli deynek var, yada bir parmak şıklatmasına bakar bu işler. Madem geldiler paşa-paşa çalışacaklar. Sen öyle anti militarist kişilik sendromu sergileyip havadan laf atacağına çözüm önerini sun Plesk....!

2 yıl sonra masaya, hemde dünya liderlerinin masaya yumruğumuzu vuracağız zaten merak buyurma. Haa buyurursan da detaylı araştırmalar yapmanı tavsiye ederim.

Bu kadar silahlanma nedendir sanıyor bilmem bu millet? İstediğinize kavuşacaksınız az kaldı sabredin......

2 yıl sonra masaya vuracakmış. abi yorma beni lütfen.

Doğacaktır vaad ettiği günler hakkın. Kimbilir belki yarın, belki yarından da yakın.... Bekle o zaman ama rubai, taşlama ve gazel okumayı bırak çünkü sukût ikrardan gelir. Ben susu-Yorum....

Geri