Göbek Yağlarını Eriten Pulbiber, Limon, Yoğurt Kürü

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
9cd8f5d85bff.jpg

Bir çok kişi fazlalık kilolarından şikayetçidir ve zayıflamak uğruna bir çok şeyi deniyor.. Bunların hepsini bir kenara itip uzmanlar tarafından önerilen yoğurt ile yapılan kürü inceleyelim.

Zorlu diyet programlarını uygulamak ya da kimyasal içerikli ilaçları kullanmak istemeyen kişiler için sağlıklı sonuçlara ulaşmayı mümkün kılan alternatif yöntemlerden biri de yoğurt kürleridir. Son zamanlarda özellikle kadınlar arasında oldukça ilgi gören ve Düzenli uygulandığı zaman yağ yakıcı etkisini gözle görülür derecede fark edebileceğiniz vücut değişiminde istediğiniz görünüme kısa zamanda kavuşabilirsiniz.

Göbek eriten pul biberli yoğurt kürü tarifi:

Malzemeler:

- Yarım limon suyu
- 3 Yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
- 1 çay kaşığı pul biber

Hazırlanışı;

Gerekli tüm malzemeleri uygun bir kase içinde karıştırın. Malzemelerin hepsini karıştırdıktan sonra tüketebilirsiniz. Kürün gece yatmadan 3 saat önce tüketilmesi önerilir. Tükettikten sonra daha iyi etki almak için kesinlikle başka bir gıda tüketmeyin. Yalnızca küçük yudumlarla 4-5 bardak su tüketebilirsiniz. Bu kürü en az 2 hafta uygulayın. Haftada 2 gün tüketebilirsiniz.

oooo sahalara muhteşem dönüş...

böyle konular görünce inanmayın ablacım abicim böyle şeylere demek istiyorum... bu tarz kürlerin yağ yakıcı özelliği olabilmesi için sizin yağ yakmak için bir şeyler yapmanız lazım. tüm gün homini gırtlak mideyi doldurup tumba yatağa geçerken ay yoğurduma pul biber katam da göbişim gitsin diye bir şey yok. biz bu işe emek verdik sonuçta biliyoruz... düzenli beslenir, spor yapar, faydalı şeyleri tüketirseniz işte o zaman bu tür kürleri kullanarak kendinizi rahatlatabilirsiniz... tek başına bunlar ı ıh. ZORLANACAKSINIZ. ergin kırbaç'ın askeri olduğum nasıl belli ama be.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Evet böyle konulara ben de karşıyım, bu konular yerine hep tatlı konuları olsa keşke.d

sevgili göbeğime
spor salanu hediyesi aldıydım
görünce aklıma geldi

Ama bana yakıyor dendi :(

Ama bana yakıyor dendi :(
bunlar kolay yoldan, özellikle kadınları gazlamak için ortaya atılan kürler serçe hanım... öyle yanıyor olsa kısır günlerinde bunun tarifini veren teyzelerin alt göbeği yerçekimine teslim mi olur? etkisi olur olur ama öyle kısa zamanda muhteşem görüntü vaatlerine kanmayalım, pul biber ve yoğurt pazarlamacıları bunlar :D

Şimdi bir arkadaşım var. Herif 120 kg ve ağzına sığdırabilse bir ekmeği bütün olarak yiyebilecek türden..
O kadar göbekli ki, o göbeği artık öne doğru şişme evresini tamamlamış, yanlara doğru genişlemeye başlamış, düşünün.

Geçenlerde toplantı biraz uzun sürdü ve ofise pizza söyledik. Kendisi pizzayı elleri titreye titreye yiyordu, o kadar heyecanlı bir yemek yeme şekli.. Hatta bir ara tuhaf tuhaf sesler çıkartıyordu pizzaları yerken.
Hani bir kediye et verirsiniz etrafında birkaç kedi daha vardır, diğer kediler yemeğini çalmasın veya yanına yaklaşmasın diye eti yerken sinirli sinirli sesler çıkartır ya o türden sesler.
Neyse ki bulaşmadık yemeğine..
Ha ne diyordum?
Şimdi bu adama bu kürü tarif etsen, nasıl ekmek arası yapabileceğini hayal eder.
Yani kilolu arkadaşlarım, kür zayıflatmıyor, Agop'un kazı gibi her önünüze geleni yutmayın; az dirayetli olun..

Son düzenleme:
Beş vakit namazımdayım hiç göbek çıggmiyi sizde yapın hem sevap hem spor..

evvvvet gızlar yaz geliyor zayıflamak lazım az yiyin .s

Geri