Göbek düşmesi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Okul öncesi kunut duası öğretmezseniz aha bu ilme ulaşamazsınız.

Kına herşeyi açıklıyor.

Kadının elleri neden bu kadar büyük ya. Kadın yalnız çok bilimsel konuşuyor, tebrik ederim.
Arabanın rampadan atlaması müthiş bir şey.

Arkadaşlar vücutta iki damar var. Biri aort diğeri vagus. Bunlar midenin kenarında oralarda bir yerlerde sıkışır. Bunu ben bugün öğrendim. Siz de faydalanın inşaALLAH

Biliodum bu doktorda bir seyler anormal.

Akxnskdnxjdj

oGw3a0.jpg

Benim baba dedem ve küçük halam bunda çoğu kişiye yardımcı olmuştur.

Hocam vagus 12 cranial damardan diil miydi.
Doğrusu iki miymiş

Bkz. 12 cranial damar.

Bu arada dolunaylarda kına yakın; bereket getirir
Urfa kinasi çok iyiymis

Tabi tabi. Vagus bir "damardır''
Bkz: sinir damarı @Nyctophilia

Adamlar anlamış ülkede doktor kalmayacağını onun için bunlara çanak tutmuş demek ki

jkljkl ironi yaptığımı anladin diye umuyorum Dr.
Anatomi sozlusunden mamma ya meme dedigi için atılmış biri olarak bu konuda kendime sınırsız ironi hakkı taniyorum. İki saat formaldehit koklatip olmamis cik diye kovdu beni adam aklima geldi yine sinirlendim :d

Mesela sadece tekerlegin uzerine oturuldugunda rampa silkelemesinde mi oluyormus bu? Bence onemli bi husus.

Bir de ünlü düşmesi var.

2010 yılı yaz ayında Çeşme'de otelde gececi olarak çalışıyorum. Sanıyorum düzensiz beslenme ve dengesiz uykudan dolayı gastrit problemim nüksetmişti. Yani sanıyorum diyorum çünkü bu durumu henüz anlatacağım olay gerçekleşmeden bilmiyordum. İlginç bir şekilde geceleri belli bir saatten sonra karnıma ağrı giriyordu. Otelde gece molasında çalışma arkadaşlarımın çeşitli teorileri sonucu göbek deliğimin yerinden oynadığına karar verdik. Peki göbek deliği yani göbek zarı nasıl yerine oturur? Tabii ki takla atarak! Gerçekten bu fikir üzerine mutabık kaldık ve ben bir otel odasına giderek sabaha karşı odada tek başıma altı yedi takla attım ve lobiye geldim. Herkes bana bakıyor acaba göbeğim yerine geldi mi diye? Ama yok! hala ağrıyor. Caddenin karşısında komşu otelde çalışan bir arkadaş ben odada takla atarken gelmiş, bizimkiler benim durumu anlatmış, benim ağrım hala devam edince "durun! ben biliyorum nasıl oturtacağımızı" dedi ve lobideki koltuğa uzanmamı isteyerek göbeğimi komple açtırdı. Açtım (!) iki üç mıncıkladı karnımı, sonra "aha! buldum zarı" dedi ve yavaş yavaş göbeğimi sağ sol bir şey yaptı. Birkaç dakika sonra "tamamdır, yerine oturttum" dedi. Artık o kadar mıncıklanmaktan mıdır nedir ağrı hakketten o an gitmişti. Tabi, bir saat sonra yeniden ağrı başlayınca Çeşme Devlet Hastanesine gidip "acaba göbeğim kaymış olabilir mi?" diye sorduğumda "ne göbek kayması beyefendi, gastritiniz var" dediklerince gastritim olduğunu öğrenmiştim yeterince mıncıklandıktan sonra.

Geri