Göbeği Açık Bırakma Modası

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4721 gün önce görüldü
Olindanin dediği tarz hoş da o göbek deliğini aciyorlar ya, sevmiyorum hic.
Annem beni vurur ayrıca kadinin göbek açmaya ayri bir antipatisi var, bana da ondan geçti sanirim.

gömleğin düğmelerini açıyorum
yetiyor

Balık etli hanımlar yapmasın hos olmuyor

Kimsenin giyimine karışılmasından yana değilim ama bazı bölgeler var ki açılması çok da hoş durmuyor. İnsanlar birilerinin göbeğini belini hatta çatalını görmek zorunda değil. Bu sabah donu görünen 2 kişiye rastladım ve pek hoş bir manzara değildi. Bir yerlerini açmaktan haz duyan insanların modası bence.

2000 lerin başında çok modaydı bu sanırım yeniden hortladı.

siz gecen sene dışarda gezen yüksek bel pantolonlu dobik göbekli kızları görmediniz galiba :D sene sonlarına doğru da göğüs delkoteleri çıkmaya başladı. sadece iple birbirilerine tutturulan göğüsleri olduğu gibi gösteren bluzlar vardı hala var gerçi :D bakalım bu yaz daha nereler açılacak :bekle

Allahım sen konuyu biliyorsun.Evlerden ırak

Yanlış anlamayın kilo problemi olan bayanlarımız lütfen açmayın göbeğinizi. Yakışmıyor çünkü. Picasso yaşasa ve tuale dökse bunu, anlam yükleyemez emin olun.

Direkt Aleyna Tilki geliyor aklıma. Hep göbeği açık giyiyor.

60 kilonun üzerindeki bayanların uymaması gereken bir moda. Göz zevki denen bir şey var değil mi insanlarda bozmayın lütfen

göbekli olanlar lütfen giymesin iğrenç duruyor.

Önceden severek çok giyerdim, kıskanç sevgili olunca mecburen kaldırıldı tozlu raflara :p

kaçamak yapıyormuyum ki acaba :dyg:

çok iyi kombin yapılırsa giyilir, yoksa ucuz duruyor kızlar kb

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serdar zeytin yediydi
ta eskiden
göbek önemli

Kilolu kadinlari disladiginizin farkinda misiniz acabaa, kilo irkcilari :T:

Göbeği olan insanlar yapmasın mümkünse, bu 100 kilo bir kadının Tayt giymesiyle aynı sonuca çıkıyor.

Geri