Glu bey ve kadın dostum favi sizin için konu açtım davete gelin

Konu sahibi son olarak 650 gün önce görüldü
Ruhani bir depremin öncü sarsıntıları...

ssss1.png

06.11.2021

Majik Köküsert

Küresel güçlerin ve global şirketlerin kritik isimleri yeni dünya düzenini faaliyete geçirmeye başladı.
Bugün bütün bu yaşananlar ve gelecekte devam edecek olan alametlerin hepsi aslında bir hayra vesiledir kardeşlerim.

Size kimsenin bilmediği bizzat Uğurcan Şahin ile görüştüğüm özel görüşmeden aklımda kalanları hatırladığım kadarıyla aktarmaya çalışacağım.

Aşılarda Hacı yağı var.

Uğurcan Şahin ile henüz ailesi Alamanya'ya göç etmemişken tanışmıştık. Ailelerimiz aynı apartmanda yaşıyorlardı ve kendisiyle aynı anaokuluna gitmiştik. Daha o zamandan bu yaman çocuğun ileride dünyaya büyük bir iz bırakacağını hissetmiştim. 80 olayları yüzünden ailesi zor durumda kaldı ve göç etmek zorunda kaldılar.. kendisine en son islam alevi misketimi bıraktığımı hatırlıyorum. Bu yanında oldukça ben de yanındayım kardeşim demiştim.

Yıl 2018 Alamanya'dan bir davet mektubu aldım. Uğurcan beni yanına çağırıyordu. Mektupta dikkatimi çeken en önemli cümle " Yeşil misketin kerametini şimdi daha iyi anlıyorum kardeşim. Bu bir dünyadır içi ise İslamdır, yanıma gelmelisin." Hemen Hırto Kitty çantamın içine 3-5 öteberi yerleştirerek apar topar havalimanına gitmek için yola koyuldum. İçimde gezinmeye başlayan dürtü beni inanılmaz bir heyecanla doldurmaya başlamıştı. En nihayetinde ertesi sabah Uğurcan'ın yanındaydım. Düsseldorf'taki simit sarayında buluştuk. Dinle Majik dedi ve anlatmaya başladı. Bu pandemi tamamıyla İslami çerçeve ölçüsünde tasarlanmıştı ve plan yürürlüğe girmişti. Aşıların içine hacı yağından ekstrat edilen özel bir sıvı ekliyorlardı. Kısacası bu sıvı sayesinde dozajını alan kişiler bilhassa gavurlar yüzünü gerçek medeniyet olan Doğu'ya çevireceklerdi. Kendisi bana senin gibi imanı kuvvetli arkadaşların bu aşıyı olmasına gerek yok, tesiri olmaz demişti.

Maske aslında bir farkındalık ve aynı zamanda global sembol asimilasyonu

Yıl geçti, pandeminin ayak sesleri çıkageldi. Sorarım size kardeşlerim neden Çin? Cevap asırlar öncesinde saklı, Çin seddi'ni hatırla, Göktürk'leri, Hun'ları atalarını hatırla... mesele asırlık kardeşlerim...
Sonrasında haliyle virüs yayıldı ve insanlara bir maske dayatıldı. Peki bu maskenin asıl amacını biliyor musunuz? Anlatalım...

Bu maske aslında bugüne kadar gelmiş İslamiyet'te ki kadının sembolüdür kardeşlerim. Namusun, gizem, edebin, adabın, ve muhafazakar olmanın sembolü.. bu Pandemi sayesinde insanların önce gözlerine soka soka bu maskeyi bir güzel yüzlerine geçirdik - giydirdik. Başı kapalı bacılarımın çektiği çileleri tüm İslam kadınlarının dertlerini onlara hissettirmek adına, tüm dünyaya bunu bir tokat gibi çarptık kardeşlerim. İşte bu kısımda insanlar ne alaka ya demesin, bağdaştırma olayında sorun yaşamasın ve asimile olsunlar diye hacı yağlı aşılar devreye giriyor. Bu aşılar sayesinde önümüzdeki asırda tüm dünya Müslüman olacak!!! Göreceksiniz...

majik köküsert kimdir? majik köküsert kaç yaşında? majik köküsert nereli? majik köküsert boyu kaç? majik köküsert evli mi? majik köküsert ermeni mi? majik köküsert hangi partili? detaylar haberimizde.......

SÜRGÜN EDİLMİŞ TOPRAKLARA GERİ DÖNÜŞÜN BUHRANI...

ssss1.png

25.12.2021

Majik Köküsert

Düşmanın her daim gözü üzerinde, en ufak manevra kabiliyetinde ahlak alarmları devreye giriyordu. En son irc vatanını batılı güçlere peşkeş çekerek savunmuştu. Aslında ipe asılan bir mesajdı. "Donunuzu alacaklar"

ve... o kurşun kendisiyle beraber bir güruhu da yaraladı. Kasım ayının sonuna doğru sessiz sürgünün zaferi sürülüyorken ülkenin has evlatlarının içi buruktu. Gönderildiğini ve nerede olduğunu bilmiyorduk. Nerede olduğunu bilememenin verdiği kahırla tepemizde bir scottish fold tüyünden hallice bulutlar geziniyordu. Bir sabah telefonuma baktığımda o mesajı gördüm. Mesajda asil bir yalnızlık ve derin manalı bir emoji vardı; ":D"

Belki bir gün dedi... Kırgınım, küskünüm ama ben de bu vatanın evladı, paşasıyım. Belki bir gün dedi.. Şimdi 8. Edward'ı daha iyi anlıyorum dedi. Fotosu gitmiş, inzivaya çekilmişti.

asdasdasdada.png

GÜNLERDEN 24 ARALIK, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜN TAM BİR AY SONRASI. MESAJ ALINDI. ÖĞRETMENLERE DE ÖĞRETEBİLEN DAİMİ BİR PAŞA VARDIR. VE O DÖNDÜ. MAĞRUR BAKIŞLARINI PROFİLİNE YÖNELTEREK BİR ANALİZ YAPTI. SEVDİKLERİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU VAHAMETİ GÖRÜNCE MEMLEKETİNE BESLEDİĞİ SEVGİNİN AĞIRLIĞINDAN TOPRAĞA BAŞI DÜŞÜVERDİ VE ALDIĞI KOKUDAN BURNU SIZLADI. ÇİLELİ BİR ÖZLEMİN KOKUSUYDU. SABRIN, OLTU TAŞININ, BİR UMUT SARIKAYA KARİKATÜRÜ MİSALİ TRAJİKOMİKLİĞİN KOKUSUYDU. BİLMEM KAÇINCI RİYAKARLIK HANÇERİNİ YEMİŞTİ VE ŞİMDİ HEPSİNİ BİR BİR GÖRÜYORDU.

HOŞ GELDİN, YOLUN AÇIK OLSUN PAŞAM...

@glu'nun her yerde kullandığın fotosu da olsaydı sayfada keşke @Majik

Tam bir İstanbul beyefendisi Recaizade Majik Efendi'nin Forum Sevdasını adlı eserini severek okuyoruz.

Peki kaç yaşına girdiniz Favela bey duyduk dogum gününüzü hadi söyleyin

Maraş'tan yükselen bir sesti Favela,
Sözleriyle güldürmesi bir yana,
Büyük bir düşünürdü Favela,
Herkes bir yana o bir yana.

Glu Büyükoyunubozanoğulları / Gaziosmanpaşa - Sarıgöl Mahallesi

Hoş geldin Maraş'ın şair ceketli çocuğu...

Peki kaç yaşına girdiniz Favela bey duyduk dogum gününüzü hadi söyleyin
Hemen girilmiyor benim bildiğim kadarıyla ama ya yaşa. Bir süre o civarlarda dolaşmak gerektiği kanaatindeyim. Hem fes giyen adamların yaşı sorulmaz derler.

Hala bir rakam yazılmamış anlaşılan o ki baston-u izdivaç Sjssj

Ben bir ışık göremedim neyse çok sıkıştırmayayım Bi kaç posttan anlaşılır zaten : D

Geri