Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Galatasaraylılar bu akşam bizimle beraber tek yürek olacaklar, onların Avrupa macerası yıllardır yarım kaldığı için büyük bir hevesle takip ediyorlar. Öyle değil mi? @HosgeldinHarunAbi @melnur @ibadeath @Slashay hadi inşallah..
bide bu konuya gsliler gelmesin….
bize kalsın.
Kesinnnn kfjjfjfGalatasaraylılar bu akşam bizimle beraber tek yürek olacaklar, onların Avrupa macerası yıllardır yarım kaldığı için büyük bir hevesle takip ediyorlar. Öyle değil mi? @HosgeldinHarunAbi @melnur @ibadeath @Slash
Ben gelebilir miyimay hadi inşallah..
bide bu konuya gsliler gelmesin….
bize kalsın.
Gelen misafiri kovmayız biz….Ben gelebilir miyim
Bu arada fark yer fener elenir
Tabii ki ülkemin takımını destekleyeceğim ancak Jose ile Maximin sürtüşmesinin takıma kesinlikle zarar verdiğini düşünüyorum. Takım o kafa karışıklığı ile çok dağınık çıkacak maça. Boş orta alan ile ağır stoper ve forvet tandeminin ne yazık ki Rangers karşısında pek şansı olduğu söylenemez…Galatasaraylılar bu akşam bizimle beraber tek yürek olacaklar, onların Avrupa macerası yıllardır yarım kaldığı için büyük bir hevesle takip ediyorlar. Öyle değil mi? @HosgeldinHarunAbi @melnur @ibadeath @Slash
İlk maçta yazdıklarını okudum ve Morinho da maç sonunda açıklama yapıp 'nerede hata yaptığımızı gördüm' demişti. Maç çok zor olacak ancak yine de Mourinho'ya güveniyorum.Tabii ki ülkemin takımını destekleyeceğim ancak Jose ile Maximin sürtüşmesinin takıma kesinlikle zarar verdiğini düşünüyorum. Takım o kafa karışıklığı ile çok dağınık çıkacak maça. Boş orta alan ile ağır stoper ve forvet tandeminin ne yazık ki Rangers karşısında pek şansı olduğu söylenemez…
Sanki senden bize dost olur da. Her maç bize açıktan beddua ediyorsun.Kesinnnn kfjjfjf
Hha hatta FB forması giymiştir kfkkfjg
Lefty gslilerden bize dost olmazzz kfjfjjf
Okuduğum kadarıyla FB'liler istemiyor, buraya dahi gelmemizi istemiyorlar.Galatasaraylılar bu akşam bizimle beraber tek yürek olacaklar, onların Avrupa macerası yıllardır yarım kaldığı için büyük bir hevesle takip ediyorlar. Öyle değil mi? @HosgeldinHarunAbi @melnur @ibadeath @Slash
Takılıyoruz yaaaSanki senden bize dost olur da. Her maç bize açıktan beddua ediyorsun.
Okuduğum kadarıyla FB'liler istemiyor, buraya dahi gelmemizi istemiyorlar.