-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fenerbahçe'de yenilgi yoktur, o gün için yaşanan aksi durumlar vardır ve bir maç sonra telafi ederiz.
Hep söylüyorum, deplasman ya da kendi evinde maç diye bir ayrım olmamalı ve her maç aynı titizlikle oynanmalıdır.@Lefty ümidin var mı? Kendi evinde yenemedigin takımı deplasmanda nasıl yeneceksin, gitti tur
Futbol nasıl bir şey peki?Futbol böyle bişi değil.
Hahhahah fıkra gibi. Aciz zavallı acınası bi megaloman sadece. Biz almadan önce aylak bir işsizdi....Mourinho gibi dünyada takdir gören bir teknik isim, hangi teknik yetersizliği ile eleştiriliyor, şahsen anlamakta zorlanıyorum.
Fıkrayı anlatan sensin şu an.Hahhahah fıkra gibi. Aciz zavallı acınası bi megaloman sadece. Biz almadan önce aylak bir işsizdi.
Hep böyle yapıyorsun. Kılıçdar adaylığı olayında da aynını yaptın. Anlıyorum seni. Arkasında olmak destek vermek taraftar olduğun parti yada takım için değerli. Ama fenerin kurtarılacak tarafı yok. Eğer biz bugün acımasızca eleştirmezsek bu düzen değişmez. Gitmesin taraftar stada. İzlemesin maç falan.Fıkrayı anlatan sensin şu an.Sezon sonuna kadar kendisine de oyunculara da tam destek, gerisini sonra düşünürüz.
Senin kadar karamsar bakmıyorum ayrıca ortada çok ciddi bir emek ve maliyet var, tüm bunların boşa çıkmasını istemem. Ne olacaksa sezon bitince yapılmalıdır, oyuncuların aylardır verdiği emeğe de yazık olur.Hep böyle yapıyorsun. Kılıçdar adaylığı olayında da aynını yaptın. Anlıyorum seni. Arkasında olmak destek vermek taraftar olduğun parti yada takım için değerli. Ama fenerin kurtarılacak tarafı yok. Eğer biz bugün acımasızca eleştirmezsek bu düzen değişmez. Gitmesin taraftar stada. İzlemesin maç falan.
Asıl bu, takımın iyiliği için bir aksiyon olur.
Yahu bana demedi mi @Lefty İsmail Kartal döneminde az bekle sezon sonunu diye. Bekledik...climax uyuyan fenerbahçe taraftarını uyandıracak. senin ne işin var hocam futbolla. hadise konusuna alalım seni.
Sen futbolu keyif için takip etmiyorsun ve sürekli beklenti içindesin ancak benim açımdan futbol sadece güzel zaman geçirdiğim bir aktivite ve Fenerbahçeli olsam da başka takımların maçlarını da keyifle izliyor, iyi oyunculuğu takdir ediyorum.Yahu bana demedi mi @Lefty İsmail Kartal döneminde az bekle sezon sonunu diye. Bekledik...
Morinyo geldi sıçtı ilk yarı..
Ne dediniz bekle ikinci yarı stoper alacaz.
Bekledik..
Sonra ne dediniz. Orta saha dağınık. Hele bi talisca adapte olsun, adam uzun zaman topa vurmadı zaman tanı..
Bekledik. Hele dur hakemlere ayar veriyoruz.. bekledik..
20 yıldır bekliyoruz.
Ona şike buna yapı diye diye ülkenin ayarını bozduk. Sayemizde 85 milyon futboldan soğudu.
Bana ne anlatıyorsunuz