Gizem

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İnsanı çeken merak duygusu ve bilinmezlik ile sürükleyen bir olgu. Bazen sırf merak ettiklerimiz için epey yol alırız.

Esrarengiz olaylar her zaman ilgi çeker.
Tarsus kazısı da son zamanlarda dikkat çeken gizemli olaylar arasında ve kimse tam olarak ne olduğunu bilmiyor.

• Beğen
Tepkiler: ne
Esrarengiz olaylar her zaman ilgi çeker.
Tarsus kazısı da son zamanlarda dikkat çeken gizemli olaylar arasında ve kimse tam olarak ne olduğunu bilmiyor.
bence gidip neler oluyor burada diye sorabilirsin?
edit- cümle sonuna soru işareti eklememin de hiç bir izahı yok.
edit1- aslında var, önce soru cümlesi kurmuştum sonra değiştirdim.

İşsiz adamın kendini mimar olarak tanıttığı dünyalarda her şey gizemli. Bunu yiyen Ankara Hukuk mezunları üzgün.

bence gidip neler oluyor burada diye sorabilirsin?
edit- cümle sonuna soru işareti eklememin de hiç bir izahı yok.
edit1- aslında var, önce soru cümlesi kurmuştum sonra değiştirdim.
Soran hiç kimse cevap alamadı ayrıca etraftan da araştırıldı. Yeraltı şehirleri ve bu şehirlerde yaşam izine rastlandığı söylentisi ağırlıklı olarak dile getiriliyor.

Soran hiç kimse cevap alamadı ayrıca etraftan da araştırıldı. Yeraltı şehirleri ve bu şehirlerde yaşam izine rastlandığı söylentisi ağırlıklı olarak dile getiriliyor.
sen bu söylentilere kulak asıyor musun? söylentinin dayanağı neymiş merak edip sordun mu?

sen bu söylentilere kulak asıyor musun? söylentinin dayanağı neymiş merak edip sordun mu?
Polis güvenlik barikatı ile günlerce kimseyi yaklaştırmamış ve etrafta yaşayanlar böyle olduğunu iddia ediyorlar. Bilemem ki fakat Tarsus Müzesi ve Tarsus Lisesi'nin altında yeraltı şehirleri var. Kleopatra burada yaşadı biliyorsun. Sonuçta her şey olabilir ayrıca Vatikan yetkilileri de gelip araştırmaya katılmış. Aziz Pavlus, burada yaşamıştı ve İncil'i kitap haline getiren de o malum. Acaba orjinal İncil'e mi ulaştılar diye de düşünülüyor ayrıca Danyal Peygamber'in mezarı da burada ve değerli bir şeyler bulmuş da olabilirler.

Net bir cevap yok maalesef.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sux
Polis güvenlik barikatı ile günlerce kimseyi yaklaştırmamış ancak etrafta yaşayanlar böyle olduğunu iddia ediyorlar. Bilemem ki fakat Tarsus Müzesi ve Tarsus Lisesi'nin altında yeraltı şehirleri var. Kleopatra burada yaşadı biliyorsun. Sonuçta her şey olabilir ayrıca Vatikan yetkilileri de gelip araştırmaya katılmış. Aziz Pavlus, burada yaşamıştı ve İncil'i kitap haline getiren de o malum. Acaba orjinal İncil'e mi ulaştılar diye de düşünülüyor ayrıca Danyal Peygamber'in mezarı da burada ve değerli bir şeyler bulmuş da olabilirler.

Net bir cevap yok maalesef.
Bulsalar döviz karşılığında satarlar. :D

benim de aklıma uzak ama yakın bi arkadaşım geliyor, onu anlattım içimden. eşek sıpası... :(

Geri