Gizem Aras Kimdir

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
gizem.jpg

Koyu Ak PArtili Gizem Aras sosyal medyayı sallayan videosu rekora koşuyor. Koyu Ak Partili olan Gizem Aras seçimi kaybedince adeta kendinden geçti. İşte ilzeyip yorum yapma sırası şimdi sizde.

Koyu Ak PArtili Gizem Aras sosyal medyayı sallayan videosu rekora koşuyor. Koyu Ak Partili olan Gizem Aras seçimi kaybedince adeta kendinden geçti. İşte ilzeyip yorum yapma sırası şimdi sizde. Gizem Aras ağlayarak Seçimleri eleştirdi.
Ey CHP mutlu musun! Ey MHP mutlu musun. İşte şimdi koalisyon hükümetine geri döndük. Ben geleceğimi sizin için bıraktım dedi. CHP çok kızan AKP Gizem Aras bunların bu kadar oy almasının tek sebebi Fethullah Gülen'dir. Bir genç olarak Ak Parti'nin her zaman yanında olacağım dedi. Özenti uğruna HDP başında koşmuyorum dedi.

Allah yukarda ben Ak Parti olarak hiç bir kürde hakkımı helal etmedim dedi. Sonrasında ise beddualar etti. Gizem Aras beddua okuyorum ellerimi açtım 262 milletvekili çıktı 276 çıkartamadık. Ben ölene kadar AKP olacağım. Biz bu ülke de hiç bir zaman unutmayacak Bu ülkenin kara yazısı olarak siz kalacaksınız dedi. Ezandan ellerimi açtım allah tez zamanda görecek dedi.

Konuşması sonunda Alkışlarını esirgemeyen gizem Aras bu ülkede Ak Parti ve herşeyi yaktınız. Ak Parti'den MHP ve CHP oy atanlar ise siz AK PArtili değilsiniz dedi.

[youtube]t1M1ObB4n_k[/youtube]

Geri