Giysisinin kollarını parmaklarına kadar çeken kız

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Üşüyorsan eldiven tak dediğim durum.Tatlı ciciş olma durumları .

küçüklülten kalma o alışkanlık elimizle uclarını tutup giyinirdik kat kat çıkmasın yukarı rahatsız etmesin diye
büyüdük yine aynı

Çok tatliş bisey bence ben hala yapıyom:):) koca kız oldum

maknada yıkasn sünmyen ama çeke çeke at uzvu kadr uzatn anemi mağdru. he bide moda olsn die yırtp parmktn geçirn tipler vr, o kdr tutuldki prmak yeri olan tişrtler pazrlrda yerini aldı

Üşürsem ancak.

Benim görünce hoşuma gidiyor ya.

Ne bileyim doğal, sevimli geliyor bana.

tumblr kızı olması yüksek ihtimal
muhhtemelen birazdan önündeki kahve fincanını iki eliyle sıkıca sarıp buhulu gözlerle uzaklara dalacak kızdır
bide yanlızlıkla alakalı sözlerin arkaplan resmidir bu tarz kişiler ve o siyah beyaz fotoları , beyaz tenli çıtıpıtı kırmızı ojeli kızlarda güzel duruor tabi bu bi tarz bu bir şirin gözükme efekti maalesef , aşkın anlamını bulmuşta değerini anlayamamış sevgilinin ardından yas tutma efektleridir

Bundan bir kaç yıl önce eşofmanlar vardı baş parmak arasına geçirilen ki ben bunu çok seviyordum:)

Biri şey demiş tatlı olma durumu şkslsllsdk Arkadaşlar biz de üşüyoruz ya da birtakım alışkanlıklarımız var bizim de. Şu kızları bi salın artık ya. Ölene kadar çekeceğim o kazağı parmak uçlarıma kadar, ağla. şkalajsh

Eldiven kaba geliyorsa demek ki.

Geri