Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spor giyinmeye bayılırım. Hangi kılık kıyafetin içinde kendimi rahat hissediyorsam onu giyerim. Çok açık saçık olmamalıdır. Yeri geldiğinde baysa da Klasik giyinirim
Mini elbise,mini etek severim.
Renk uyumu önemlidir.
Rahat olmam lazım.Kar yağsa bile kalın giyinemem,boğazlı kazaklar,yünlü kıyafetler rahatsız eder.
Klasik giymeyi çok sevmem.Sırt ve omuz dekoltesini lanet olsun severim ama giymem.
bir kere rahat olucak ikincisi sIk olucak. ama once rahat olucak guzel gorunecegim diye hareketimi kisitlayacak seylr giyemem. Tabii yapacaginiz ise de bagli simdi cok hareketli olucaksaniz, tayt, pantolon,sort tercihtir yok oylesine dolasmaya falan cikacaksam etekte giyerim pantolonda. bogazli kazaklarla cok rahat edemiyorum resmen havasizliktan bogacakmis gibi hissediyorum. bir de kat kat giyinmeyi severim
Cok renkli sevmem 2 renkten faz katmamaya calisirim. Ben burdayim diyen renkleri tercih etmem. Genelde etek, gomlek, ceket tarzi giyinirim. Esarpta sadeligi severim. Genel olarak SIk ama sade tercih ederim.
Editt; tabi bu bahsettigim disari icin gecerli dunyanin en rahat giysisi esofmanlarima asigim eve girdigim an onlarin icinde bulurum kendimi .P