Giyiminizde hangi kriter sizin için önemlidir?

Konu sahibi son olarak 3031 gün önce görüldü
Giyiminizde hangi kriter sizin için önemlidir?

Rahatlık ve sporuluğun yanı sıra uyum .

Spor giyinmeye bayılırım. Hangi kılık kıyafetin içinde kendimi rahat hissediyorsam onu giyerim. Çok açık saçık olmamalıdır. Yeri geldiğinde baysa da Klasik giyinirim :)

Boğazlı giyemiyorum :s Boğuluyorum sanki.

Kemer ve gözlük olmazsa olmazımdır

Kazak giyememek gibi bir problemim var.
Onun dışında pantolona zıt renkte çorap giyme takıntım var.
Başka kriterim yok.

Gogus dekoltesi olan bir kiyafet giyemiyorum.
Naylon kiyafetler giyemiyorum acetat kumas ozellikle.
Leopar desen giymem.

Bunun disinda rahat hos klasik spor karisimi olan her turlu kombine acigiz.p

Spor giyinirim.Rahatlık benim için cok önemlidir .

Mini elbise,mini etek severim.
Renk uyumu önemlidir.
Rahat olmam lazım.Kar yağsa bile kalın giyinemem,boğazlı kazaklar,yünlü kıyafetler rahatsız eder.
Klasik giymeyi çok sevmem.Sırt ve omuz dekoltesini lanet olsun severim ama giymem.

Spor ve biraz bol kıyafetler tercihimdir.
Kıyafetin içinde rahat hareket edebilmeliyim.

bir kere rahat olucak ikincisi sIk olucak. ama once rahat olucak guzel gorunecegim diye hareketimi kisitlayacak seylr giyemem. Tabii yapacaginiz ise de bagli simdi cok hareketli olucaksaniz, tayt, pantolon,sort tercihtir yok oylesine dolasmaya falan cikacaksam etekte giyerim pantolonda. bogazli kazaklarla cok rahat edemiyorum resmen havasizliktan bogacakmis gibi hissediyorum. bir de kat kat giyinmeyi severim

Siyah olsun. Ve yazın kalın kışın ince şeyler giymek gibi bir takıntım var :/

Günlük hayatta rahat olmak için genelde spor kıyafetler tercih ederim.. Özel bir günse tercihimde şıklık ve asalet ön planda olur

Gömlek giyinemiyorum. Takım elbise, boyunbağı falanda giyinemiyorum rahatsız ediyo. Ceket altina tek renk bir t-shirt en özenli halim.

Diğer türlü ne bulursam pek değişmez zaten. Kot, mont, bot. ;S

Cok renkli sevmem 2 renkten faz katmamaya calisirim. Ben burdayim diyen renkleri tercih etmem. Genelde etek, gomlek, ceket tarzi giyinirim. Esarpta sadeligi severim. Genel olarak SIk ama sade tercih ederim.

Editt; tabi bu bahsettigim disari icin gecerli dunyanin en rahat giysisi esofmanlarima asigim eve girdigim an onlarin icinde bulurum kendimi .P

1.şık
2. Bulunduğum ortama göre rahatlik
3. Ofis te klasik dışarı da spor.
4. Pastel renkler
5. Uyumsuzluk için de uyum
6. O anki ruh halini yansitma

kısa kollu gömlek giymem.
gri herhangi bişey giymem.
sivri burun ayakkabı giymem.
cebi olan yada enine çizgili tişört görürsem oracıkta kusarım
bağcıksız ayakkabı olmaz

salaş olsun rahat yeter, mat renkler severim.

Geri