Giydiğiniz kıyafetlere annenız/babanız karısıyor mu?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü

Giydiğiniz kıyafetlere anneniz/babanız karışıyor mu?

• evet

Kullanılan: 11 23.4%
  • hayır

Kullanılan: 30 63.8%
  • diger..

Kullanılan: 6 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    47
Annem bazen fazla kapalı giyindiğimden şikayetçi oluyor.Bu gençlik daha geri gelmez deyip baskı kurduğu da olmuyor değil.Ama genelde bişey demezler.Eeee bu saatten sonra da karışacak değiller zaten.:cici:

Genelde hayır ama eşofmanla dışarı çıkmak istediğimde pantolon giy bu ne böyle diyolar:D

Karışmazlar. Ama aşırı derecede açık giymemden hoşlanmazlar :)

Tabiki karışabilirlerdi ekmeklerini yediğim insanlar onlar. Ama karışılacak pozisyonda bir kıyafet kendim giymem zaten o yüzden hayır.

karisa bilirler ama karismiyorlar
giyim tarzimi biliyorlar ve nerde ne giynecegim konuda eminler

Geçen yaz şalvar giyecektim anam karıştı haha :D

Tarz olarak hosuna gitmeyen birsey olursa bu boyle olsa daha guzel olurdu diye fikir sunarlar buda benim hosuma gidiyor.

Eskiden evet.
Ama artık birbirimize saygılı davranıyoruz:P

Karisma olmadi hic zaten annem isini hep sessiz hallederdi odaya girer makasla cirt cirt keserdi hosuna gitmeyini :D Tabi coook onceden .)

Giyim konusunda hiç çatışmadık ailemle. Onların istemediği bir kıyafet giymek isteseydim, karışabilirlerdi belki.

karışsınlar Bi zahmet.dün teyzemin torunu erkek arkadaşıyla buluşmaya gidecekmiş.bi etek giymiş yemin ederim kilodu gözüküyo.kızım anan gördü mu bu halini dedim."üff snane be slak" dedi.oracıkta recmedesim geldi

Karışmıyo sağolsunlar. Ne giyersen giy bi b*ka benzemiyon zaten diyolar. Bazen çok kırıcı oluyolar.

Geri