giydiği kıyafete göre göz rengi değişen insan

Konu sahibi son olarak 3320 gün önce görüldü
koyu mavi, yeşil, gri renklerden birine veya bu renklerin kombinasyonlarına sahip gözlerin ortamdaki ışığa göre renklerinin yine bu tonlarda değişmesi

ben pembe giyince gözlerim pembe oluyo güneşe bakınca da sarı.

benim pek inanasım gelmiyo buna niyeyse :T:

inanırmısınız geçen rengarenk bi tişört giydim gözlerim oldu gökkuşağı .s inanmazsınız tabi

Denize girince ela güneşe bakınca kara resim çekilirken kırmızı diyen insanın kuzenleri bunlar..

Başlık biraz tuhaf olmuş ama içerikte yazdığı gibi Yeşil,mavi ve gri ağırlıklı renklerde bunu yaşıyorum Lens'e para verenlere üzülüyorum bu konuda ;p

o yüzden bazılarının göz rengini bulma konusunda tartışmalar çıkar benim göz rengim ela yok yeşil yok mavi gibisinden

Bendenizden bahsedilmiş bende geldim , evet aynen öyle yeşil giydiğime göz rengim yeşile daha yakın oluyor mavi giydiğimde maviye daha yakın oluyor.Bu durumu göz rengi mavi ile yeşil arası olan insanlar çok yaşar.

1zldh6r.jpg

Reklam bir şeyler çağrıştırdı ama şimdi "giydiği kıyafete göre alacalı bulacalı başörtüsü takan birinden" bahsedersem, sanırım bize nazar değer.

O yüzden, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, diyor ve beşinci ayağa Sibel Su'yu, altıncı ayağa da Çolbır'ı yazıp, geçiyorum.

yesilin bi tonu var -ve o tondaki insanlarin sahip oldugu "tesekkür ederim, sence gözlerim hangi renk" itemi hic sekmemistir bende,
yalnizca dogru zaman, dogru yer, dogru isikta ve dogru aciyla bakildiginda yesil oldugu cok net belli olabilen bi ton.
O güzel insanlar "ela" yanitina tuhaf bi kirginlik besliyorlar

Gözleri bozuktur...

benim gözlerim öyle. akşamları koyu yeşil oluyor daha çok seviyorum kendimi... :emoji_hugging: :emoji_kissing_closed_eyes:

ay bu arada yıllar önce ne kadar dandik espriler yapıyormuşsunuz.... :emoji_unamused:

Geri