gittii

Konu sahibi son olarak 3064 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
àRtì§tìc

* Forumun tek editörü :D:D

* İmzalarını,sözlüm yorumlarını beğendiğim üyemiz :)

Aslan taraftarımmmmm
Yerinin bende ayrı olduğu bir kişilik.

onunla pek tanışamadık yani kaynaşamadık aktif biri :)

Forumda kisa süre icinde kendini sevdiren cok cana yakin bir arkadasimiz.

Forumun 2.editörü ilki benim :p
Renktaşım , görev arkadaşım..
Her ne kadar beni GS'li olarak göremese de sevdiğim bir kişilik :D

12-Haziran-2013, 20:19
* Kendilerini yorumlayamıyorum , Mr.Yorumsuz :p

Bknz; forumun 2 editöründen birisi.
Bahane Sözlük'te yorumlarını beğendiğim bir insan ( uzunca müddettir yorumlarını göremiyorum. )
Aramızda iyiki var dediğim insanlardan.

Tek değill :D:D:D elinden tek editör ünvanını aldığm için sevindiğim imzalarını çok beğendiğim beyefendiliğyle gönülleri kazanan yardımcım:D:D:D:D

sayfasini bulana kadar canim cikti :D

veeeeeee seviyeli samimi sicak kanli hazir cevap arkadasim capkin die tanitim ama uzaktan yakindan alakasi yok sadece sevecen hep böle kal :cici:

Yerine göre gırgır şamata yerine göreyse ciddi karizma artizimiz Sefa :) Bana nedense hep capkınlık izlenimi veriyor sanki capkinliği bu cocuk cıkardı :p adın cıkmıs 9 a inmez 8e :p

bakma sen onlara sen çapkın felan değilsin Sefa :D bilinçaltını kuşatmalarına izin verme :D :D

Neyse gelelim konunun özüne :p
Seni ilk günden beri takip ediyorum ve çok beğeniyorum. Tanışılası insanlar arasındasın. Ayrıca Dayılık sana çok yakışıyor, babalık kimbilir nasıl oluuurr :p
O gülümsemeni hayattan ve hayatına ışık tuttuğun insanlardan esirgeme olurmu :)
Seviliyosun ..

İlk geldimde ne gevezeydi o benle biraz konustu sonra dili tutuldu :D
Neyse komik birydi komik insanları çok severim artrık ciddi takılıyor..
Ona yazmasan yazmaz.. Dur gecen bir naber yazdı hakkını yemeyelim :D özel üyemiz mor bize çok yakısıyor dimi :D
Sohbet edersen güzel olur nickini değişecektim değişmedi:D

àRtì§tìc seni hic sevmiyorum taam mı? Uyuz oluyorum, deli ediyor beni gs konusunda içimden ne küfürler geçer o an .d şaka tabi iyi biridir arada geliyorlar buna kendi kendine atarlanıyo .d kızdığı zaman dövmekten beter ediyor .p ne kadar gs'li olsan da seviyorum ama Fenerbahçeli olsan daha çok severdim. Son bi dileğim var:
Inşallah Fenerbahçeli bi kıza aşık olursun o da seni Fenerbahçeli yapar .p hadi iyisin hayır duamı da aldın .d

Bana cok acik sozlu, ne istegini iyi bilen birisi gibi geldi :p

àRtì§tìcForumda karakteri en çok oturmuş ve en çok yerine göre konuşmasını bilen forumun en nadir insanlardan.
İlk geldiğimden beri takip ediyorum hala da takip ediyorum :p
Çok mükemmel bir yapın var. İnşallah bu mükemmeliğin her zaman korursun. :)

İnce espri anlayışına hayran olduğum kişidir :cici:
Çok önceden yanlış anlaşılmalardan ötürü tatsızlıklar yaşamışlığımız oldu onuda unuttuk tatlıya bağladık tekrar :p
Protesto anlayışıda çok hoşuma gitti,sanırım forumbahane yorumlarından mahrum kalacak.Sorun değil başka bir forumda takibimde :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri