Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende iki tane var.Daha gitara gelen kız görmedim :p
Hatta bi abimiz vardı 'ben gençken 3şarkı çalardım kızı ayarlardım,siz gecede 50 şarkı çalıonuz tık yok' derdi :haha: Biz işin sanat'ındayız azizim.çok güldüm:haha::haha::haha::haha:
Hatta bi abimiz vardı 'ben gençken 3şarkı çalardım kızı ayarlardım,siz gecede 50 şarkı çalıonuz tık yok' derdi :haha: Biz işin sanat'ındayız azizim.
Gitar ayağa düştü zaten.3 akor öğrenen gitarcıyım diye dolanıyo ortada.Hakkını verenler arada kaynıyo :pzaman değişti
şimdikiler demekki şarkıya gitara kanmıyor
![]()
Gitar ayağa düştü zaten.3 akor öğrenen gitarcıyım diye dolanıyo ortada.Hakkını verenler arada kaynıyo :p
Sorun şu ki ben müzik yaparken etrafımla olan bağım kopuyo,kur yapacağım varsa bile olmuyo.Çalmak işlemi bitince gerçek dünyaya dönüyorumozaman farkınızı ortaya koymalısnız![]()
Sorun şu ki ben müzik yaparken etrafımla olan bağım kopuyo,kur yapacağım varsa bile olmuyo.Çalmak işlemi bitince gerçek dünyaya dönüyorum![]()
Hem mesela soloya pentatonik başlayıp diatonik bitirsem anlıcak mı sanki hatun allasen :p Farkını ortaya koymak şeysine hitaben söyledimAlıcılarınızı açık tutun ozaman
Amaç kur yapmaksa![]()
Hem mesela soloya pentatonik başlayıp diatonik bitirsem anlıcak mı sanki hatun allasen :p Farkını ortaya koymak şeysine hitaben söyledim![]()
Call me maybe falan istiyolar onları da ben bilmiomAnlamazlaarrrr
en azından akdeniz akşamlarını çalmazsın
daha egzantirik şarkılar bulmalısın![]()
Call me maybe falan istiyolar onları da ben bilmiom![]()