giresun fındığı vs ordu fındığı vs trabzon fındığı

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
her sene bedavaya hepsinden geldiği için hepsi ama tercihim para verip aldıklarım, para vermeyince tat alamıyorum sanki… sıralamam da giresun > trabzon > ordu şeklinde. ordulular rica ederim gidin derelerinizle probleminizi çözün önce, fındık mındık karışmayın. :emoji_unamused:

Giresun fındığı net. Biraz küçük ama en tatlısı o…

Tuzlu olan Giresun fındığı galiba ve onu tercih ediyorum.

En güzel fındık bana gelen fındık ondan kapımdaki

Giresun'a kayıklar kızlar fındık ayıklar derken ceviz olmadığı içindir. Biz fingirdeyince ne cevizler kırıyor deniliyordu zamanı behrin birinde taa gençliğimde sene 1947

yiyenlere soralım.......... @Favela yemişti fındığımı........ anlatsana arkadaşlara nasıldı fındığım..........

zonguldak fındığı. öv hocam öv.
Bende öyle düşünmüştüm =))

Vallahi bitmesin diye yemeye kıyamadığımdır kendisi. Minik minik ve tazecik hali ile tüm kuruyemiş kokteyllerimin baş tacı olmak ile beraber, her kırıp kırıp yemeye hazırladığımda " Allah ne muradın varsa versin Plesk ve Zonguldak eşrafından sevgili ailesi" diye diye evrene gönderdiğim mesajın yerine ulaştığını bana düşündürendir ayrıca sevgili findığım. Böyle kalbi temiz, gönlü bol arkadaşlarımız var da fındık yiyoruz.

@ZeL ne diyorsa o.. Fındık Giresun'da yenir..

• Alkış
Tepkiler: ZeL
Bizim kendi fındığımız var. Ama toplaması bir illet. Bu Sene Domuz'lara ve Ayı'ya bırakalım diyorum. Biraz da hayvan sever olalım.
Kabul görür mü?

Hangisine şarkılar yazıldıysa galip gelen odur nokta :)

Geri