Girdiğiniz Sitelerde Reklamlara Tıklar Mısınız?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

• Evet, ilgimi çekerse tıklarım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, reklamlardan nefret ederim.

Kullanılan: 8 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Hayır, ilgimi çeken bir şey olursa direkt siteye giderim.

Reklamlardan nefret ederim ama bazen tıklamak zorunda kalıyorsun örneğin maç izlerken tıklamazsan açılmıyor linkler vs

xhamster da çok komik reklamlar çıkıyor,gülmekten ölürsünüz

Adam herşeyi sexe bağlıyor ya konu reklam kanka :D peki söyle bakalım niye xhamster diye koymuşlar isim ne alaka
Olum herkesin bildigini kimden saklicaz sen yada ben haric bilenlerde var , kaldiki sexe baglamadim komik reklamlarina sende denk gelmissindir , cevapsa tiklamiyorum ..

Hamster olmasinin bi sebebi varmi bilmiorum ama teorik olarak playboy a atifda bulunmus olabilirler

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olum herkesin bildigini kimden saklicaz sen yada ben haric bilenlerde var , kaldiki sexe baglamadim komik reklamlarina sende denk gelmissindir , cevapsa tiklamiyorum ..

Hamster olmasinin bi sebebi varmi bilmiorum ama teorik olarak playboy a atifda bulunmus olabilirler

aklıma hiç gelmedi reklamları başka yere odaklandıysam meğer :D hem ben girmiom googleya güzel kızlar yazıom yetiyor :D

tavşan yerine fare garip at olsa iyiymiş :D:D

aklıma hiç gelmedi reklamları başka yere odaklandıysam meğer :D hem ben girmiom googleya güzel kızlar yazıom yetiyor :D

tavşan yerine fare garip at olsa iyiymiş :D:D
Guzel kiz yazinca xhamster cikmaz olm yeme beni simdi :D sanki biz girmioz

Hayir, tiklamam. Kesin bu yuzden tum ekranimi kapliyorlar. Sunuda anlatayim; Annem veya babam bilgisayar basinda iken, oyle seylere tiklamasinlar diye; ''virustur o virus, bilgisayari mahveder'' diye anlatiyorum. Bilgisayar'da Hotmail'e girmeye calisan, fakat basarisiz olan annem (sifre-mail unuttugu icin), babami sucluyor. Babam reklama tiklamis, virus girmis ve ondan giremiyor diye dusunuyor. Ana-baba virus tartismalari basliyor sonra.

Neyse, gulemiyorum bile daha bunlara :D

bile isteye asla tiklamam ama bazen yanlişlikla olmuyor degil​

Geri