Gigi Hadid’in Çıplak Pozunu Canlandıran Büyük Beden Model Diana Sirokai

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ey7mrB.jpg

Diana Sirokai, 21 yaşında İngiltere’de yaşayan bir büyük beden model

Amacı ise sadece zayıf ev uzun boylu kadınların değil büyük beden kadınların da iyi birer model olabileceğini kanıtlamak

Daha önce birçok ünlünün moda çekimlerini kendisi de aynı pozu vererek tekrar çekmişti. Aynı pozu verdiği isimlerden biri de Kim Kardashian

Bu fotoğrafı ise “Farklı bedenlerdeyiz ama ikimiz de kadınız” notuyla paylaşmıştı.

Ayrıca arkadaşı Callie ile çektiği fotoğrafın üzerinde oynanmış ve oynanmamış halini de paylaşarak insanların bedenlerinin müdahalelerle nasıl bambaşka bir hale geleceğine dikkat çekmişti

Son olarak ise Gigi Hadid’in ünlü bir marka için verdiği çıplak pozu kendi verdi

Gigi Hadid’le aynı pozu verdiği bu fotoğrafta fotoğrafçı Karizza ile çalıştı

Fotoğrafı Instagram hesabında, “Sadece benim bedenimdeki bir modelin nasıl görüneceğini merak ediyorum” notuyla paylaştı

Birçok kişi Diana’yı desteklese de sağlıksız kilo almaya teşvik ettiğini söyleyenler de oldu

Herkese bedenleriyle barışık olmaları gerektiği mesajını veren Diana, güzelliğiyle tüm sınırları aşıyor

Ya bu kadar felsefe yapana kadar diyet falan yap abla. Meme altı ter kokun buraya kadar geldi valla

gülme konşuya gelir başına :D normal bir kız yiyesine qismet

Sent from my SM-A320F using Tapatalk

Gigi'nin ayakkabıları daha güzel :D

Büyük beden modeller elbiseleri falan daha güzel taşıyor nedense..

Abi kadın dediğin etli olacak. Ele gelecek öyle boşa kaçmayacak. Tuttuğunu koparıcan.

"Güzellik tanımını gercek dışı kriterler ile standardize edip gerçek olmayan idoller yaratiyorsunuz"
"Seksapel, çağın model figürlerinin tekelinde değildir"
"Çekici olmak icin, size dayatılan kaliplara hapsolmayin. Çünkü siz daha fazlasısınız"
"Bedenin değil seni seksi yapan. Sensin!"
"Hissettigin kadar seksisin"
"Dar olan giysiler değil. Sizi ona mahkum eden kafalar"

Yukarıda tombullugu yucelten, gazlayan laflar ettim. İki dakikada kıcimdan uydurdum.

Çünkü ben profesyonel bi siyasetçiyim. İyi bir reklamcı ve pr'cıyım.

Ama kızlar.. söylediklerimin hepsi saçmalık! Yemeyin. Ve spor yapın. Erkekler tombul kadın falan sevmiyor. Onlar dolgun bacak, Latin kalça ve "busty" avrat peşinde. Ve bunu tombulluk sanıyor. Ohhh..

Neyse ki Tess Holiday kadar değilmiş.:mrslkm:

bu şişkoluğu olumlamayı da hiç anlamıyorum ha yeni moda oldu bu da. üstteki ablacım sen bırak güzellik standartlarını falan, üst üste üç kat merdiveni zor çıkarsın o kiloyla hâlâ boş boş konuşuyosun.

Göbeği kaç parçaya ayrılmış tam sayamadım. Ortalama 20 kilo verse süper olur güzelde bir bayan zaten.

Kimse sizin kalıplarınıza ve göz zevkinize hitap etmek için yaşamıyor. İnsanlar bedeni ile barışık olmak ve kendisini topluma kabullendirmek için geçilen psikolojik savaşlardan sonra tehlikeli zayıflama hapları veya ameliyatlar geciriyorlar. Dahası zayıf olduğu halde aynaya bakınca kendisini kilolu olarak gören genç kızlar toplumun güzellik algısı yüzünden sağlığından oluyor. Bu konuda söylemleri acımasızca olan insanlarin bence kilolu kişilerden daha ciddi psikolojik sorunları var.

Geri