Gidesi olanlar

• Kullanıcı Sux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 996 gün önce görüldü
biraz daha aktif olduğum zamanların başında, bir veda buse'sine denk gelmiştim. şahıs herkes hakkını helal etsin, ben artık girmeyeceğim deyip ulaşmak isteyenler için twetter adresini bırakmıştı. çok garibime gitmişti, ulaşacak olanlarla zaten tanışıklık seviyesi ilerletilmiş olmalıydı yoksa kim neden iletişim kurmak isterdi ki :ss

yada bir çırpıda çekip gitmek varken, giden neden vesayet ilamı yayınlardı. neyse zaten ayrılığa pek dayanamamış olacak ki sık sık görüyorum.
galiba insan hatırlanmak, bir iz bırakmış olmak istiyor.

yaşadığımız haftanın başında bir kişi daha gitme eyleminde bulunmuş, x bir platformdan not bırakmış fakat bilmediğim bir gerekçe ile kalmayı tercih etmiş.
gitmek, yok olmayı seçmek zor geliyor sanırım. bir takım alışılmış hevesler kursak'tan ötede keyif vermiyor anlaşılan.

forum bey; köyde olmaklığım üzere internet kotamın dayanma gücüne istinaden, vakit geçirmek için epey bi dayanak oldu. kıyak bi abiydi, çaldı çırptı ama gönlümü de eğledi.
11 yıldır üyesi olduğum x bir foruma 100 mesaj atmışım, buraya ise 1300 valla ben de iyice zıvanadan çıkmışım.
gözlemlediğim kadarıyla bi bağımlılıkta yapıyor, günlük çalışma mesai'sini bitirip direk foruma gelenlere de tanık oldum.
kimseye laf ettiğimden değil de yapılabilecek onlarca şey varken bi garibime gidiyor.

neyse demem o ki; kalan kalsın!
gidesi olanlarda, la oğlum gidecekseniz gidin la gidin çokta şey yapmayın : )

Son düzenleme:
en şerefsizce forumu bırakma da evlenip forumu bırakmaktır........bekarken gününü gün et, üstteki üyeyle asansörde kal evlenince çek git....... yok öyle...... düğün fotolarını üye fotolarında paylaşıcaksın.......

ben de geliyorum, nereye gidiyoruz ki?

@climax hocamızın dediği gibi okuma özürlüsü de değilim. Valla ben öyle anladım. Hani gidiyorum deyip de gitmiyorsunuz da öyle yapmıcam falan fistan. İnşallah çark etmiyorsundur.

ay inşallah etmiyorumdur : ddd

Kayırma, haksızlık falan gördüğünde bi uzaklaşıyosun, nefret ediyosun.
Sakinleşince geri dönüp goygoya devam :)
Normal şey bunlar. Kasmamak lazım insanları. Gitsin gelsin yine gitsin sıkıntı yok bence

kocaya varınca foruma girmeyi bırakan kadın aza adlı hadiseyi deklare ederken, bir gerçekliğe parmak basmış idik, bizim goygomuz bile vizyon sahibidir.

Nereye gidiyorsunuz lam hanımefendi? diye kibarca, sual etmek lazım. Ay herifi de herif olsa, pis.

güzel aylar başlıyor
tadını çıkarın

Geri