Gidenler mi çok sevilir , yoksa biz gidenleri mi severiz hep ..

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
ehueheue konunun içine ettim biliyorum:)))özel tebrige gerek yok:)

emin ol herkes hayatının bir bölümünde giden birini sevmiştir :))bende sevmek mi çok sevdim o giden birini ha şimdi hayatımda yepyeni bir sayfa var biricik eşim ve minik bir bebegım var ama zamanında yasadım:)

hahaha zamanla olacaksın inşallah hem tek basınada saglık ve mutluluk bulabılırsın sankı bız sımdıye kadar evlımıydık ama mutluyduk:DF:D::D:D

yok be gayet süperdi benim bekarlıgım nasıl galeyana gelip evlendım bılmıyorum:Ppahaha whoCares duymasın benı forumdanda ucurur şimdi:D:D:D

imkansızı başarmak imkansızı elde etmek olmayanı bulmak olamayağı yapmaya çalışmak insanlığın doğasında vardır ilk çağdan şuan teknoloji çağınada böyle gelmedik mi :)
senden gittiği için geri istersin belkide aşık oldugunu çünkü gittiği zaman anlamışsındır fakat zaten senin olmayanı seviyorsan o zaten varmış yanındaymış yada gitmiş önemli değildir..
insan asla elinde olanla yetinmemiş mutlu olmamıştır hep ya elde edemediğini yada kendinden gideni istemiştir bence bu yalnızca bencil zevklerimizden kaynaklanan bi nevi kıskançlık gibi bir dugudur zaten gittiği için yada hiç olmadığı için bir sorun yoktur
insan sadece uğraş ister o uğraşın ne olduğu önemsizdir buda o uğraşlardan biridir işte :)

''Birinin çekip gitmesini istiyorsak ne yapıyormuşuz , çoook seviyormuşuz.'' sözünü hatırladım bi an. :p

Gidenler , ulaşılamayanlar çok sevilir genelde :)

Geri