Yoo, trip item'i olarak da kullanıyorlar.
ben kullanmam, kullananı da sevmem.
ama "mış" gibi yapmak ayrı şimdi. gitmeye karar vermezsin ama korkutursun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yoo, trip item'i olarak da kullanıyorlar.
Ben iş yerinde çok kullanıyordum. Molaya daha sık gönderiyorlardı.ben kullanmam, kullananı da sevmem.
ama "mış" gibi yapmak ayrı şimdi. gitmeye karar vermezsin ama korkutursun.
Kim kimin ağzına sıçtı belli değil ama şu anGiden mi suçlu hep ?
- yaptıklarınızı gözden geçirin biraz
Öyle bir şey olunca Google'a son dönemde en sık gidilen yerler neresidir yazıyorum ben.Yahu şimdi giden gidiyor sen o sırada google gidene dur denir mi? enter mi yapıyorsun. Cevaplara bakarak mı dur ya da durma diyorsun. Saçma. O anki ruh halin neyse onu yapacan paşa paşa
Bak diyorum ki giden mi suçlu hep diyorum bu durumda kalanın günahına girmiş oluyorum =)Kim kimin ağzına sıçtı belli değil ama şu an
Gidenin günahına girme .d
Kalan bir boklar yemiş ki giden de gitmiş dedinBak diyorum ki giden mi suçlu hep diyorum bu durumda kalanın günahına girmiş oluyorum =)
Evet bi boklar demeyelim de yıldırmış diyelimKalan bir boklar yemiş ki giden de gitmiş dedin
Doğru mu anladim
Kalan da ne değerli çıktıEvet bi boklar demeyelim de yıldırmış diyelim
Ben hala gidenin değerli olduğunu düşünüyorum SjjsjsKalan da ne değerli çıktı
Kim bu kalan çabuk söyleyin![]()
Düşün işte konuya ne kadar hakimimBen hala gidenin değerli olduğunu düşünüyorum Sjjsjs
Beleger yaşıyor mu SjsjsjsGİDENLERDEĞĞĞĞNNN
BİR TEK SENİ GERİ İSTEDİM........
yaşıyor yaşıyor, çok içmişiz ya, çok komikti dfljghljdgjlkdfBeleger yaşıyor mu Sjsjsjs
Farkındayım adam ayda yılda bi yazdı onda da uff dedi bana kırıldım söyleyaşıyor yaşıyor, çok içmişiz ya, çok komikti dfljghljdgjlkdf
hiç karışamam.... keyfi bildiği gibi, o yerindeyse beni ilgilendiren bir şey yok xdFarkındayım adam ayda yılda bi yazdı onda da uff dedi bana kırıldım söyle![]()