Gıda fiyatları dünya genelinde düşerken Türkiye'de artıyor!

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bilimsel olarak kanitlanmis ki,acken karaciger normalden biraz daha fazla seker yakiyor.Ve bu anormallik beynin ortamalanizdan biraz daha fazla ve rasyonel calismasina neden oluyor.

Demem o ki,az kaldi ulke olarak beyin fonksiyonlarimiz aclik sayesin de daha iyi/verimli calisacak. : )

Bilimsel olarak kanitlanmis ki,acken karaciger normalden biraz daha fazla seker yakiyor.Ve bu anormallik beynin ortamalanizdan biraz daha fazla ve rasyonel calismasina neden oluyor.

Demem o ki,az kaldi ulke olarak beyin fonksiyonlarimiz aclik sayesin de daha iyi/verimli calisacak. : )
Yakında herkes boş bulduğu arazide bir şeyler yetiştirecek yoksa bu fiyatlar ile başa çıkılacak gibi değil.

üretim yok, içimizde kayıtlı, kayıtsız 10 milyon yabancıyla nüfusumuz fazla, insanımız fırsatçı. sonuç bu.

Yakında herkes boş bulduğu arazide bir şeyler yetiştirecek yoksa bu fiyatlar ile başa çıkılacak gibi değil.

Guzel dusunce ancak konvansiyonal ve bilincli bir yetistirme olmali.Tabi devletin ne derece tesvik ve takibat verevecegi de onemli.

O kadar da önemli değil, yeterki ezan susmasın bayrak inmesin. Çok yiyeceğine az yersin ne yani.

Valla ben tahrik oluyordum bu durumdan. Millet akillanmayacak aksi halde.

Herkese olumsuz etkisi var ve daha da acı olan çocuklar, gençler yetersiz beslenmeye başladılar.

Geri