Gıda denetim serüveni..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Artık bu başlık altında sizlere ünlü restoran zincirlerin,yemek satan irili,ufaklı işletmelerin teftiş videolarını paylaşacağım.!Artık dışarıdan yemek alırken bin bir defa düşünürsünüz..

Yer Antalya:

Çekmeköy:

Artık bu başlık altında sizlere ünlü restoran zincirlerin,yemek satan irili,ufaklı işletmelerin teftiş videolarını paylaşacağım.!Artık dışarıdan yemek alırken bin bir defa düşünürsünüz..

Yer Antalya:

Çekmeköy:

Haci bizi boşver oraya gelmek isteyenler için bize oradaki gida teftişlerini soyle ki bilerek gelelim

Gelmeyin millet aç perişan burada çöpten ekmek topluyorlar..Reusun kıymetini bilin

Gelmeyin millet aç perişan burada çöpten ekmek topluyorlar..Reusun kıymetini bilin

Ben gelmeyi planliyorum. Rotterdam alişveris merkezindeki 40 restoranin yarisinda fare boku tespit edilmiş. Hiç alışma sürecim olmaz. :D

süreç içerisinde biz artık evrimleştik, denetimsiz gıdaya karşı bağışıklık geliştirdik......... asıl siz bin defa düşünün yabani.........

İsa aşkına bu ne böyle! Hemde Antalya’da..Bunları millete satan katıksız O.Ç’dur başka izahı yok.

Vay be,
Zamanında Şahan Gökbakar'ın mizah için yaptığı skeçleri, şuan bizzat canlı canlı yaşıyoruz.

Sistemli ve istikrarlı bir şekilde denetim yapmak yerine arada "işimizin başındayız" mesaji vermek için birkaç işletmeyi seç ve ifşala güzel tabi

bitanecik seksi ve güzel müstakbelle evde yeriz
ev iyi ya

Geri