Gıcık insanların ortak özellikleri.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
- Genelde pinti olurlar. Para harcamayı sevmezler.
- Birde tüyü gıcık insanlar vardır, size hiç bir zararı olmasa bile sevimsiz gelirler.
- esekherif abiciğim gıcık biridir mesela.

Pinti insanlardan nefret ederim.
Kendini beğenmiş bencil her ortamda ben buradayım diyen insanlardan iğreniyorum sjskxd

Son düzenleme:
Sevmediğim insanlarla muhatap olmadığım için beni ilgilendirmeyen insanların ortak özellikleridir.
Siz de ilgilenmeyin ve gıcık olmayın bence.

Badem bıyıklı olurlar.

Toplu tasima da yuksek sesle bagiranlar

Okuldan 6 kisi cikip 3er li kiz erkek olmak uzere aralarinda abuk subuk hareket yapan sisman ve herkesi doven liseli

Idda oynayan ve kufurlu bir sekil de kiz arkadasi ile mac analizi yapanlar

Surdan 1 kisi uzatirmisinizi asılmak algılayıp ters ters bakan teyzeler

Reynmen saci ve montu giyip yuvarlak gozluk takanlar

Moruk cok guzel bir diziye basladim adida...... Dedikten sonra en onemli karakterin..... Bolum de olecegini soyleyen çipli arkadaş tipleri

Erkek arkadasi yanindayken fastfood da kolasinin yanina pipet vermeyi unutan kiza gereksiz yere bagiran kezbanimsi ama gucci takilan tayfa

Youtuberlar (ozellikle slime challenge yapanlar)

Kankasi sevgilisiyle yanyana sarmas dolas otururken yanci takilip kufurlu birseyler anlatan kapali rumeysalar, busralar

Ve forum da mentionladığınız user ın sorunuza cevap vermemesi...

Sofrada en sevdiginiz yemege baslicaniz anda ilk kasikta tuzsus oldugu kanaatine varip biraz sinirlendikten sonra lanet olasi tuzlugu bulamamak (tatli yerken karsiniza cikar bu pzvng ya da caya seker aradiginiz da, tabi tam tersinde de seker pzvnglik yapip orta da olmaz)

Güzel bir konu adına gıcıklık denir mi bilmem ama bana ulasan, benimle bir sorununu paylasan, konusmak isteyen kim olursa olsun ben herkesi muhatab kabul ederim mesela. Sevsem de sevsem de düşüncelerimi bana ulaştıgı veya benimle konusmak istediği zaman söylerim, onu da dinlerim anlamaya çalışırım. Bilmiyorum belki benimki yanlıştır ama bazen görüyorum insanlar iletişim esnasında kendilerine yönelik hoşlarına gitmedikleri bir cümle duydukları vakit hemen "muhatabım değilsin" diyerek kestirip atıyorlar sonrası zaten evlere şenlik... İşte ben bu tip insanları gıcık buluyorum : )
Reel veya sanal hiç farketmez kimsenin kimseden üstünlüğü söz konusu değil bana göre. Kısacası üst perdeden konusan insanlara karsı hoş bakamıyorum.

Peki ya tatlı olan gıcıklar:)

Sürekli sorun çıkartıp dikkat çekmeye çalışır ve hiçbir şeyden memnun olmazlar.

Begenilme kaygılarının olmayışı..

Geri