Ghost'lamak - Ghosting

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Yeni başlanmış veya sürmekte olan bir ilişkide, iki taraftan birinin hiçbir açıklama yapmadan, önceden haber vermeksizin yok olması, buhar olup uçması.

Kaynak

Açıklama yapılmasa da mutlaka bir takım belirtiler vardır ancak karşı taraf anlamak istemiyor da olabilir.
Konuşma yapmadan çekip gitmek her zaman soru işareti ve belirsizlik yaratır ayrıca bazı durumlarda da açık kapı bırakma taktiğidir çünkü ilerleyen süreçte çeşitli bahanelerle iletişime geçme ihtimali vardır.

Birden sırra kadem basmak…

Kaçırılmış da olabilir. Dünyanın Binbir hali var. Gecikmeden kayıp ilânı verilsin. Televizyonlara çıkılsın. Rezil edilsin. Sonrasına bakarız.

Karşında toksik davranışlar sergileyen bir vatandaş varsa yapmak farz olur. Diğer türlü hoş bir şey değil. Çocukça.

türkçeye görmezden gelmek olarak çeviriyorum........ eskiden vardın ama bir anda yoksun gibi davranıyor........ loreen'in bi şarkısı var şey diyor; im not in heaven im not in hell, im just standing on the sidewalk........ ghastlananın yaşadığı duygu tam olarak bu......... belirsizlik, öylece dikilmek.......... ghostlayanın anaskm

Ghosting,lovebombing,benching...İlişki durumunu sade bir dille karşıdaki kişiye anlatmak bu kadar alengirli olmamalı.

Keşke Sırf yabancı ve ilişkilerle alakalı olduğu için merak etmemiş olsaydık. Bunun Türkçesi bence Salla gitsin diyerek yol vermek.

Oggy Türkçeye güzel çevirmiş
karşılığı olan kelimeleri elimden geldiği kadar Türkçe kullanmaya çalışıyorum
meetingler set edildi emailler check edildi o beni ghostladı ben bunla date çıktım gibi plaza ağzı hoşuma gitmiyo

sevişip ayrılmışlardır
olur böyle şeyler ya

free ilişkilerda koymaz daa diğer türlüsü pis
ayrıca ghosting monitörlerde sık görünen illet birşeydir : P

Geri