GHoST

Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EgLenceli Muhabbetini Güzel Bulundugum ortama ayak uydurabilen Yorumlarını Severek Okudugum Ender Kişilerde Kardesım Yeni geldi hoşgeldi :d

Tez canlı ve forumda ısındığım üyelerden.Hareketli bir insan zaten, beğenerek izliyoruz :)

Tartışma bölümüne yazdığı mesajlar dikkatimi çekti. kurduğu kelimeler ve tartışma uslubunu beğendim. Hoş geldi kendisi

Hemen bize ısınan üyelerin başında geliyor , adını yaşını hiçbirşeyini bilmesemde sevdim iyiki geldin hoşgeldin :)

GHoST

Hep neşeli olan halinin altında bi durgunluk seziyorum bunu görebiliyorum, bu birazda akrep burcunun özellikleri:) içine atar genelde dışarı yansıtmaz.
Yaptığımız çay muhabbetlerini hiç unutmayacağım :D
Gelir gelmez kendini sevdirdi herkese. Nerde ne zaman ne diyeceğini biliyor. Neşesini ve enerjisini kıskanıyorum valla bi gün pis nazarım değecek haberin olsun :kiki:
Verdiği sözleri unutmadım bay x :D

forumun yeni üyelerinden birtanesi, neşeli, keyifli sevecen aramıza hoşgeldin tekrardan

seni dövmekten keyif alıyorum :Dkimsin olum sen nesin hiçbirşey bilmiyorum hakkında :D
ama benim erkek versiyonum olarak görüyorum seni:kiki:
keyifli hoş sohbet birisin :cici:cıvıklaşmadan şaka yapıp kaldırabiliyosun buda güzel bir şey
hep böyle kal :cici:dövmek kolay olsun:zuha:

GHoST

İstifa ettiğini duyduğum zaman konuşma fırsatımız oldu. Bende çok istifa ettiğim için nasıl egolu bir duygu olduğunu bildiğim için biraz güldüreyim dedim. Sohbeti eğlenceli ve yapmacık değil. Olduğu gibi davranıyor. Gülmeyi seviyor belli. Şakaları,espirileri kanımca güzel. En azından tebessüm ettiriyor .p Her şey gönlnce olsun. Hep gülersin inşALLAH :)

Sevimli hayalet :) casper gibi falan :D Adını söylemedi hiç hep bir gizemli kaldı fakat güvendiğim birisi oldu.
Gitti denildi sanırım gitmemiştir inşallah. Sohbetini sevdiğim birisi

Gitmeseydi iyiydi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri