Gezi Terörü Yalancısı İmama bakın

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ya arkadaş. Cahille niye tartışıyonuz. Omurilik soğanı düzeyinde yaşayan adama laf mı anlatılır.

bizi mecliste temsil edecek vekil dürüst ve adil olmalı bu imam gibi, bu adamlar dürüst ve doğru olan her şeyin karşısında o yüzden bırakın ağlasınlar zırlasınlar, sarımsağı nerede yediyseniz gidin kokusunu orada çıkarın.

Üç tane laf. Kardeşim başörtüsüyle okula gidemedi (zaten puanı baraj altı ona bakan yok). İşte dedemin mezar taşını okuyamıyorum (ulan deden de kendi dedesininkini okuyamıyordu zaten çünkü okuma bilmiyonuz). Bi de ne işte camide içki içtiler (kendi adamları temizlikci kadına tecavüz etti minberde onu konusmaz.)

Ya arkadaş. Cahille niye tartışıyonuz. Omurilik soğanı düzeyinde yaşayan adama laf mı anlatılır.
Omurilik soğanını geç, tek hücreli amip düzeyinde. Endoplazmik Retikulum bile isyan eder bunları görse.
Adama görüntüyle, kanıtıyla olayı gösteriyoruz onu bile kabul etmiyor.

Sorsan Müslüman. Ama Müslümanlığın ilk mücadele ettiği zihniyetin şuan da savunduğu zihniyet olduğunu bilmeyecek kadar da cahil.

Şu laf sosyal medya da çok hoşuma gitmişti. Harbiden öyle;

Omurilik soğanını geç, tek hücreli amip düzeyinde. Endoplazmik Retikulum bile isyan eder bunları görse.
Adama görüntüyle, kanıtıyla olayı gösteriyoruz onu bile kabul etmiyor.

Sorsan Müslüman. Ama Müslümanlığın ilk mücadele ettiği zihniyetin şuan da savunduğu zihniyet olduğunu bilmeyecek kadar da cahil.

Şu laf sosyal medya da çok hoşuma gitmişti. Harbiden öyle;

Abi jessenin raporu var, olağan karşılıyoruz biz.

climax abii, post mu? Posta mı? Ne atılacak.. ikisi farklı şeyler.

Kemalisti, apocusu, fetöcüsü, ip lisi ipsizi, homosu, lezzosu, 70 lik dedesi hepsi toplaşmış aynı ağızdan lağım akıtıyor.
Topunuz gelin laaan ahahah.
Hepinizi ters düz ettim yıllardır, aynı şekilde bıgün de ağlatıyorum.
Şu yorumlara bakın. Sanki biri bunların düğmesine Bassmış toplu zırlıyolar.
Az kaldı Kızıl elma sihasyla delip geçeceğim sizi 15 mayısı bekleyin asfggdlsjdhaj

Harbiden hepiniz aynı anda nasıl aynı teraneyi okuyabiliyosınuz? Sanırsın hepsi Kılışdarın fake hesapları .p
Bu ne çirkeflik edepsizlik yahu. Az edepli olsanıza. Tamam siyasi olarak yerlerde sürünüyosunuz 20 yıldır, psikolojiniz darma duman oldu anlıyorum, fakat bu durum pislik yapmanızı hakaret etmenizi gerektirmez.
Tamam susuyorum üzüp dahada incitmeyeceğim sizi. (;
Hayırlı sahurlar Oggy Muhammed, Dede climax, No Paşiyan, kaosçu Juju teyzecim.diğer ezikleri saymıyorum lakin ne oldukları belli deği .p

Geri