Gezi Parki

Konu sahibi son olarak 3858 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birader burdan sana ekmek çıkmaz burada biz birbirimizi yeriz ama hiç kimse de çıkıp ata'ya laf ettirmez. sayfa sayfa foto paylaşınca kız da düşmüyor, çünkü kızlarımızın hepsi aklıbaşında efendi ve zeki insanlar. senden önce de geldi birçok eleman senden sonra da gelecek bak çıkış yukarda sağda zorlamayalım bu ilişki yürümez.

Başkan ortada bi görüş olduktan sonra görüşlerin çatışması sıkıntı değil. lakin burda görünen şey görüşten ziyade ağız ishali hastalığı gibi duruyor. kişisel değil yanlış anlama :d

eleştiri yapabilirsin, Atatürk'ü sevmeyede bilirsin amma velakin Ulu önderimizi küçük düşürecek ve bize hakaret edecek olursan o zaman sana saygı duymayız ;)

Buyrun cenaze namazına. Tartışma adabına bak ya. Hep aman eksik bir yerini yakalayayımda alttan alttan hakaret edeyim gibi davranışlar.Gezi parkından Kemal Atatürke geldi konu daha nerelere gidecek diye takip ediyorum konuyu.

herkes aynı görüşte olmak zorunda demedik
Allahım kafayı yiycem bu zihniyet hep mi çelişir ?
Sen gidip ilerde kumdan kale yapıp yapıp yıksana , kendi çapında eğleniyorken daha saygın görünürsün

İsteyen katılır, istemeyen katılmaz. Katilmayan katılan arkadaslara da ithamda bulunamaz. Katılacağım ya da katilmayacagim diye belirtmeniz yeter Başkan olayı farklı boyutlara cekmeyelim. Ben de katilmiyorum ama gelip burda laf yapmıyorum. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini düzgün yaz kemal değil o.

herkes aynı görüşte olmak zorunda demedik
Allahım kafayı yiycem bu zihniyet hep mi çelişir ?
Sen gidip ilerde kumdan kale yapıp yapıp yıksana , kendi çapında eğleniyorken daha saygın görünürsün

selam bebeğim naber?:dusun:

Gezi parkına gidecek en az 4 kişi biliyorum arkadaşlar. Isim ler bende. Pis terörist capulcular! !

yok oraya gidenler inşallah ölür, yok bilmem marjinal, yok terörist

ulan beyfendi eylemlerde Türkiyede 9 gencimiz öldü, gerçekten yakıp yıkmak isteselerdi suriye mısır yanında halt etmişti

sen gezi parkına katılanları eleştirip hakaret edeceğini, doğuya bak bi teröristler yol kesiyo, kimlik kontrolü yapıyo, askere ateş ediyo
hiçbir müdahale yok
bunu eleştir ya da git başka yerde evcilik oyna sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri