Gezi Parki

Konu sahibi son olarak 3858 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı yorumlar çok tatlı. (( ;
Hayır gitmeyenleri anlamış değilim onlara ne batıyor ki bu kadar zıplıyor yani?

Giden gider arkadaşlar sizi ne ilgilendirir?

Sıkmış-mış artık...
Gezi direnişçileri mi sıkıyor yoksa halkın sırtına binen, daha fazla yük atan, zıpladıkça da zıplayan hükumet mi sıkıyor.

Hükumetinden memnun olan katılmaz. Memnun olmayan da katılır, eylemini yapar, çeker gider.

Eylemi marjinalleştirmeye kalkmayın.
Zira marjinal olan sizlersiniz.

Gezi, 'sınıf' temelli bir kalkışma olmamasına rağmen - ve bu sayede- ortodoks sınıf anlayışını genişletti bir bakıma.. işin içine LGBT'yi, dindarlık hakkını, hayvanları, ağaçları, müziği, anarşizmi, futbolu, şakayı da kattı.. sınıfın, devrim tahayyül ve temayüllerinin bir kaç asır ötesine sıçrayan bir algı biçimi oluşmuş nasıl oluştuysa.. postmodernizm hep bizim aleyhimize işleyecek değil

ehehe en komiği de fikri olmayanların biliyorum havalarına girip bilmediğini kanıtlaması
mikemmel egolarınızın hastasıyım <3 <4 <sonsuz

Derdimiz vatan.kimsenin partisi etnik kokeni cinsi sekli parasi ilgilendirmiyr. Türk genci 1.vazifesini unutmayacaktr.

Bo6QF_QCMAAQwG7.jpg

sadece bi kere görüp gezebildiğim onca taş tuğla yığınının arasındaki tek yeşil alan, ülkedeki umudun simgesi.
mayıs 13 te orada olmayı çok istemiştim. ama bi dolu nedenle ankaradan destek verebildim kendisine.

Burada asıl provakatörlüğü sen yapıyorsun.
Mustafa Kemal üzerinden insanları tahrik ediyorsun ve ardından gelen tepkilere şikayet butonunu kullanıp şikayet ediyorsun.
Şikayetlerini görüyorum. Nasıl forum burası demişsin ve ben elimden geldiğince senin gibi provakatörlerin provakasyon yapmasına meydan vermeyeceğim.

Bu bölümde yetkim yok. Admin arkadaşların ilgilenmesini ve kullanıcının konu içerisindeki diğer mesajlarla beraber değerlendirilmesini rica ediyorum.

Düşünmeyi engelleyen bir sistemin kölelerinin basit ifadelerle kendilerini tatmin etmesi oldukça güzel. Çok sabunluk var çok.

isim büyük yazılınca büyüyor mu?

Koskoca ülkenin kurucusuna kemal demek...

Dini değerlerinizle dalga geçilince o rapor kısmı doluyor taşıyor,banlayın!!!,atayızlarr!! diye.
Şimdi bu arkadaş da bir kısmın değerleriyle alay etmiş olmuyor mu komik olmayan capsleriyle?

Yok yani arkadaş illa hepimiz aynı görüşte mi olmak zorundayız? O zaman forumları kapatalım evde oturalım. Herkes tek dusuncede ya ne de olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri