GezginSize

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2756 gün önce görüldü
Selam,

Kendime bir gezgin sayfası oluşturmaya karar verdim. Tek başıma gezdiğim şehirleri, beğendiğim sunumları, hoşuma giden cafeleri sizlerle paylaşacağım. Bir yurt dışı gezginlerine benzemez ama bende aklımda ki "intercity travel" hayalini gerçekleştiriyorum yavaş yavaş : )

İlk şehrimize Eskişehir ile başlayalım , yaklaşık 6 saatlik bir tur ile gezebildiğim yerleri sizlerle paylaşacağım. Şehire bayıldığımı belirterek, çarpık kentleşmenin olmadığı, kendinizi gezerken yurtdışındaymış gibi hissetmenizi sağlayacak sokaklardaki heykeller, Şehrin insanlarının çok yardımsever ve güleryüzlü olması, trafik kurallarına uyumun İstanbul kadar facia olmaması, gezerken sıkılmayacağınız ve her sokağında yürümenin ayrı zevk oluşturduğu öğrenci şehri. Çok detay var anlatmak istediğim ama gidin siz görün derim : )

İlk olarak hep Tren yolculuğu yapmak istemişimdir ve sizinle burdan başlayalım : )

vJX6Zv.jpg
[/url][/IMG]

( Ankara-Eskişehir tren yolculuğumda 18:32 trenim : ) )

rJ650P.jpg
[/url][/IMG]

Nere gittiğimi bilmeden yürürken porsuk çayından geçiyormuşum, o an şu görüntü çok hoşuma gitti ve kadrajıma aldım.

zJajOO.jpg
[/url][/IMG]

Yerli venedik gibi şehir :)

YOqQRj.jpg
[/url][/IMG]

Ve Odunpazarı na geldiğimde ilk dikkatimi çeken bu tablo "Yeryüzü çöp kovası değildir" :hppy:

lb3q8E.jpg
[/url][/IMG]

Ve internette görüp buraya kesin gitmem gerek dediğim Odunpazarı evleri :)

ByvadG.jpg
[/url][/IMG]

Doktorlar Caddesi nde yürürken karşıma çıkan tablo. Çok sevdim.

7y7anm.jpg
[/url][/IMG]

Sazova kültür merkezi, Masal Şato.

Öneri: Porsuk Çayı kenarından ilerlerken Travel Cafe ye uğrarsanız amacınıza uygun bir cafe olduğunu hissedip ortamın keyfini çıkarabilirsiniz : )

Geri