Gezdim ve Gördüklerim.

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Bu başlık altında sevdiğim ilham aldığım hoşuma giden fotoğraflar videolar paylaşıcam dileyen bana eşlik edebilir
kendim için böyle bir konu açarken buraya ilk olarak bana mesleğimi sevdiren mesleğimle tanışmama ilk vesile olan insanın çalışmalarından bir kaçını ekleyerek başlıcam

sl_00020_Untitled_1_8.jpg
Desert-Rose-Buggy-by-Marek-Denko-2-1200x900.jpg
bf8e3ac180246dfe1634bcde6864f804.jpg
a-Kopya.jpg

bu adamı yıllardır takip ediyorum mükemmel bir fotoğraf bilgisi var bana fotoğrafı daha çok sevdiren birisinir

DJkdAVQUIAAWoPA.jpg

shainblum-BANNER11.jpg

Kimin oldugunu ve nasil bir metod izledigini de anlatsana Heisenberg?

Marek denko 1995 yılında ilk olarak cgı a adım atıyor o zamanlar 3d studio max programının r4 versiyonu ile başlıyor ve hala çalışmaya devam ediyor dünyaca tanınmış bir cgı artist olup noemotion adlı bir cgı firması vardır.

Benim marek denko ile tanışmam bundan hemen hemen 10 sene öncesine dayanır tesadüfen internette kendisini buldum ve çalışmalarını incelemeye başladım daha sonra ilgim arttı ve marek denko gibi bir çok cgı artist'i takip edip çalışmalarını incelemeye başladım bana mesleğimi sevdiren mesleğimle tanışmama vesilen olan insandır kendisi hatta facebook da arkadaşımdır ve bir çok kez ondan yardım almışımdır. bu sebeple böyle bir konuya ilk olarak onu eklemek istedim.

Michael Shainblum Aslında hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim sadece san fransisco da yaşadığını biliyorum instagram'da keşfette gezinirken ilk buldum kendisini o zamanlar bu kadar popüler değildi ve yanılmıyorsam 12k falan takipçisi vardı hatta. o zamanlar fotoğraf çekiyordum ama hep hayalim olan astrophotography olayını bir türlü yapamıyordum ki defalarca girişimim olmuştu birşeyleri eksik yapıyordum kendisi de çok kaliteli bir astrophotography uzmanıdır ayrıca bugün beyazeşya mağazalarında ki tv lerde gösterilen timelapse videoların bir çoğunu çeken kişidir :) ara sıra canlı yayınlarını izliyorum kullandığı bazı ekipmanları görme fırsatım oldu gerçekten bizim ülkemizde çok pahalı olan ve profesyonel ekipmanlarla işini çok iyi yapan bir profesyonel kullandığı slider ve timer edelkrone (bu arada edelkron bir türk markasıdır) makineleri ve lensleri çok üst segment prime lenslerdir b

Kuzey kutup tilkisi
şu hayvanı mıncıklayarak sevmek istiyorum
beyaz-kutup-tilkisi.jpg

ne kadar vahşi görünse de aslında öyle değiller sanırım

aga beeeeeeee
sevdiğim fotoğrafçılardan biri de bu abimiz

Geri