Gezdigin her ulkenin yerlisi sanilmak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Insan insana benzer. tabi bazilari daha fazla benzer. fenotip ve genotip mevzulari bunlar. buyuk bir kolaylik saglayabilir gezdigin yabanci ulkelerde. nekadar kolaylik versede, bazi ulkeler ise tam turist asigi. bayiliyorlar yabanci insanlara. yerlileri gordukce "amaan.." diyip gecerken, turist gordukce "oo.." diye heyecanlanir. alistigindan farkli insanlar ve kulturler gormek ilgi ceker tabi ki. hem yerlisi hem turist icin.

Para getiriyorsun kırmızı hali sererler .akraba bulgarlar edirneden bi giriş yapıyorlar .esnaf havalara uçuyor

Benzersiz olduğum için kolay karıştırılmam. Gittiğim ülkeler: 1. Kuzey Kıbrıs.

bu bence fiziki özelliklerinizle yani görünümüzle ilgili değil de gezerken şehrin sokaklarına, mekanlarına sanki tanıyormuşçasına, nereye gittiğini biliyormuşçasına dalmakla alakalı. hiçbir yol, iz bilmememe rağmen ve yön duygumun ve dahi dikkatimin çok zayıf olmasına rağmen gittiğim ülkelerden birinde sırf o şekil poz kestiğim için jgjh -yerlisi olmadığım belliydi ama belli ki orada yaşıyor sanıldım- (şehrin turistik bir yerinde de değildim) birkaç durumda ülkenin diliyle hitap edildi, ben ingilizce devam edince anlaşıldı ve öyle sürdü konuşma.
biliyormuş, hergün gittiğiniz bir yermiş gibi tereddütsüz özgüvenle yürüyün... khkj şaka bir yana gezdiğiniz yerin insanı gibi davranmak, şehri yaşadığınızı ve orayı soluduğunuzu hissettiriyor. güzel bişi.

Geri