Gey Kaplumbağa

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Nefretimiz her yerde.

[YOUTUBE]8VY457e5Hgg[/YOUTUBE]

En sevdigi hayvan kaplumbaga olan biri olarak aşırı sinir oldum. İnsanların kendileri gibi olmayanlara karşı nefretinden rahatsizim. :/

bnm çözemediğim millet erif kafabuluo zannediyor diyemi almıyor acaba ? yoksa kaplumbağaya inanmadığı içinmi hani bunlardan öte seçenekler gerçekten ürkütücüde , yani milletimiz daha gay e bile inanmazken öle bir hayvan satıcısına elbetteki hasssittir lan der yani , gay leri satanist sanan insanlar var lan bide hayvan oldunu düşünün esnaf görse linç edip anasını beller yani , orda bitane teyze şunu sölüyor

"aman evladım kalsın kalsın istemem ben öle şeyler o ne aman bırak bırak"

şimdi bu teyzenin fikrini değiştirip erkek erkeğe öpüşe bilen (ki kızın erkekle öpüşmesine bile karşıyken) leri nasıl normal insanlar olarak tanıtıcaksın her açıdan imkansız bir senaryodur eşcinselleri türkiye açısından olağan bişimiş gibi göstermek , kırmızı kar yağar deseler inanırız derler ama

Maria Puder
yani insanlar "kendisi gibi görmediği birinden nefret ediyor" dan bile haberdar değil böle bir realite kırıntısı ve merhamet bile yok zihinlerde insanlar gay in ne oldunu bile bilmiyorki yanlızca "günah" "sapkınlık" ve "suç" yada öldürülmesi gereken birşey zannediyorlar " adam demiyorki bnm gibi olmayabilir ama bi hikayesini dinliyim belkide iyi biridir" cümlesini aklına getirmiyor böle bir seçeneği BİLMİYORLAR

o değil de mekanı çok beğendim nerde bura. gay mey ben de bi şeyler almak isterim.

XasthuR gay olduğu için herhangi birine bi suru hakaret yağdıran bir çok üyemiz var. Çünkü inanclarina ters. Toplum dışı ahlaksızca diye düşünüyorlar..

tepkiler gerçekten garip hayvan yani ya ilginç ya teyzeyle yaşlı amca fenaydı

XasthuR gay olduğu için herhangi birine bi suru hakaret yağdıran bir çok üyemiz var. Çünkü inanclarina ters. Toplum dışı ahlaksızca diye düşünüyorlar..

yani harbiden rahatsız edici video , bir arkadaşıma gay / eşcinsel ler hakkında ne düşünüosun dedim adam ya olabilir bişi yapamam ama toplumda olmasını istemem çoluma çocuğuma kötü örnek olur demişti . çocuğuma onların kötü insan olmadını yada etrafa zararı olmadını öğretme gibi bi düşüncesi yoktu. tamam sevmeye bilir insanlar ama nötr ol en azından saygı duy pislikmiş gibi yada insanlığa zararı varmış gibi bakma , ne diğelim ne desek boş.

Ne dicemi bilmiyorum bu konular beni putlaştiriyor.

Herkesin kendi düşüncesi, hayvanda olsa bende istemem gay.

hayvaları alet etmeyin sapkınlığınıza

tepkileri beğendim

Geri