Getir'in mutluluk getirmemesi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
25 tl'lik ürünleri hangi kampanyayla birleştirip 1-2 tl'ye alıyorsun. sistemde açık var. getir'e bildiriyorum.
Hahaha vallahi acik olabilir bilemicem 31 tl alisverise getir ucreti olmadan 30 tl indirim 2 kez kullandim digerlerinde 4.50 tl getir ve 0.25 kurus posetten 9 tl gibi cikti fiyat:D 2 kez 31 verdi sonra 2 kez de 35 tl 30 tl:D

Para da getirmiyor dürzü, hatta bir kısmını götürüyor.

Bugün dünya çikolata günüymüş çikolatalarda 1 alana 1 bedava var..

bazen gerçekten mutsuzluk getiriyor son kullanma tarihi yaklaşmış ürünleri getirmeseler ve milleti yemeye çalışmasalar iyi olacak özellikle bunu uno ürünlerinde ve süt ürünlerinde çok yapıyorlar onun dışında yemek indirimleri güzel fakat hep online ödeme de geçerli adamlar yolunu bulmuş yemek kartları çoğunda geçmiyor

MigrosSanalMarketimden soluom ben
getir bana gore deil puahahahahahahahahahaha

migros sanal market iyi güzel hoş ama getir'in kampanyaları da gel buraya gel diyor. tabi daha göremedik o kampanyaları. bu ay kampanya tanımlarlarsa aylık alışverişim buradan olacak.

Konuyu görünce acaba yoSun bugün ne almış diye geldim.

Sahiplerine bir hayli getirdiğine eminim.

abd ve avrupa pazarına girdikten sonra çok bozdu. siparişleri sürekli eksik getirmesi, bunu bildirip kayıt oluşturduklarında ilgilenilmemesi, maksimum yarım saatte gelecek siparişlerin 3-4 saat içerisinde gelmesi, müşteri temsilcilerinin sürekli çevrimdışı olması vs. vs.. öyle böyle değil çok bozdular. yarın bir gün ülkedeki faaliyetlerini sonlandırırlar diye düşünüyorum.

Çoğu yerde de hizmet alanı dısında. 10 dk sonrası yere hizmet vermiyor mesela sehir merkezinde.

müdavim özelliği olan restaurantlardan aylık 3 olan limiti bir süredir 5 olarak uyguluyorlar

Kim mutluluk getirmis ki getir getirsin. Getirenler de birer birer gidiyor. Duygusallik.

Geri