Getir'in mutluluk getirmemesi

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Poşetleri çok sağlam oluyor elime geçiyor devamlı ama daha önce hiç alışveriş yapmadım..

Abonesi oldum, bırakamıyorum. Bulunduğum bölgeye teslimatı çok hızlı oluyor ondan sanırım.
Market fiyat karşılaştırması yapınca fiyatlar biraz yüksek, kampanya kodu ıvır zıvırı ile eh işte dedirtiyor.

dün epey ürün sepete eklemiştim, ayol zaten duruyor yarın gündüz gözüyle getirirler diyerek uygulamadan çıktım.
bugün siparişi tamamlayacaktım sepetimde ki ürünler silinmiş.
neyse yahu tekrar seçerim diyerek ürünlere bakınıyordum ki o ürünler kalkmış.

filiz makarna çeşitleri yerine nuh'un ankara gelmiş.
knorr çorba çeşitlerinden şehriyeli tavuk çıkarılmış ve fiyatı 3,75'den 4,15'e yükselmiş
lipton çay yerine 42'nolu tirebolu ve doğadan gizli bahçe gelmiş.
yayla baldo pirincin kg fiyatı 3,5 lira düşmüş o iyi olmuş.

2 kg yayla baldo pirinç
2 adet 750 gr billur tuz
1 paket doğuş küp şeker
1 adet hamaliye
toplam = 19,49 lira

normalde 29 liraya bim'den efsane marka 2,5 kg baldo pirinç alıyordum.
birazcık daha kurcalarsam getir mutluluk getirebilir.

öpülen bir biziz sanırım. millete kampanya üstüne kampanya yağıyor.

Ne yapmalı sizi "getirmesi" icin olm bi zahmet kendin mutlu ol **Spam/Adversiting**

bulunduğum bölgede market hizmeti yok, yemek hizmetini kullanıyorum..... 50 liralık menüyü getirin %50 indirimi ile tosla kartın yemek alışverişi iadesiyle birleştirince 15 liraya yemiştim..... hiç unutmam bunu..... yemeksepetinde 15 liraya tencere kapağı açmıyolar..... allah razı olsun...... gariban doyuranın rızkı çok olur.....

Kokoreçin mutluluk olduğu doğru.. Ben Türkiye’den gittim gideli bir kısmım mutsuz. Kokoreç yok çünkü buralarda.

Geri