Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Simdi bir daha tanımlamıştır sana bebeğim 2.alışverişine ozel 30 tl dahaBugün ilk alışverişe özel 5 cips, 4 dondurma, 2 mini çekirdeğe 10 lira verdim.
Mutlu musun peki?
Mutlu musun peki?
Her ürünnn içinn yapmayın bunu abim anlattım bi kaç post üstte ..@yoSun kampanyayı tam olarak nasıl seçiyoruz detaylı yazabilir misin? Bir de baktım çoğu ürün normal fiyatlardan yüksek, aradaki kampanya farklarını da bu şekilde kapatıyorlar diyebilir miyiz?
Kusura bakma görmedimHer ürünnn içinn yapmayın bunu abim anlattım bi kaç post üstte ..
Yok ne kusuru abiş yani fiyatini bildiklerinizi alinKusura bakma görmedim
Banada vermis yemekten amaaaa yemicemmmYemek söylüyommm iyice şiştik..kilodan başka bişi getirmedi xd
Rica abimmm ;)Teşekkürler @yoSun
Ama ben dayanamıyorum yosuncum sjxmdhBanada vermis yemekten amaaaa yemicemmm![]()
Yahuuuuuu atistirmalik olan secenegi ayri secip ordan 20 tl verince 20 tl de hediye var niye her siparisi ayri girmiyorsunuz delirttiniz beni@yoSun başımıza bela etti, 43 liraya fairy alacaktım olmadı.
ikinci siparişe 30 lira indirim alayım diye sepetim 167 liraya dayandı.
git burdan bizi kötü yola düşürdün slslsji
Ekli dosyayı görüntüle 37300
Yahuuuuuu atistirmalik olan secenegi ayri secip ordan 20 tl verince 20 tl de hediye var niye her siparisi ayri girmiyorsunuz delirttiniz beni![]()