Getir'in mutluluk getirmemesi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
ne zaman efe gold satışları başlar mutluluk getirmeye başlar

Mastor'un Adana kebap getirmemesiyle eşdeğer gözümde .p

Üzer.

Ama arada 30 tlye 20 tl falan indirim oluyo.
Mutlu eden kampanyalar bunlar.

ben hep sütaşın 450 gramlık tereyağını alıyorum, happy market fiyatı 29,5 lira.

500 gramlığı getir'de 43,65 lira daha önce getir kullanmadım ama her ürüne ilave hizmet ücreti ekleniyorsa çok pahalıya gelir.

Screenshot_20210612-232750_getir.jpg

getir'i aktif kullanıyorsun vaktin varsa avantajlı yönlerine değinerek bilgilendirme konusu açabilir misin?
aylık alışverişimizi aylarca bu uygulama üzerinden yaptık. tabi birkaç yıl oldu. o zamanlar market fiyatlarıyla arasında bu kadar uçurum yoktu. popüler olmaya başladıktan sonra ürünlere ufak ufak bindirmeye başladılar. kampanya dışında kullanılmaz.

cevap yazdık o kadar. bana da yazsana sux bana da teşekkür etsene.

aylık alışverişimizi aylarca bu uygulama üzerinden yaptık. tabi birkaç yıl oldu. o zamanlar market fiyatlarıyla arasında bu kadar uçurum yoktu. popüler olmaya başladıktan sonra ürünlere ufak ufak bindirmeye başladılar. kampanya dışında kullanılmaz.
yosun avantajlarına kısım kısım değinince ılıklaşıp uygulamayı indirdim ama pahalı geldi.
bilgilendirme için teşekkür ediyoruz.

bana seni getirmeyen getir mutlulukta getirmesin

yosun avantajlarına kısım kısım değinince ılıklaşıp uygulamayı indirdim ama pahalı geldi.
bilgilendirme için teşekkür ediyoruz.
Sana özel kampanyaları takip ediceksin süks :P ben market fiyatlarınıda bildiğimden marka bazında sadece 0.50 krş veya 1 tl oynuyor normal fiyatında ama sana tanımlanan kampanyalarla müthiş oluyor mesela şuan bonus kartınla alırsan 30 tl indirim var.
Misal : Fairy platinium markette 59 60 tl 43 kapsül olanı getirde kaç tl : 59.99 30 tl de bonustan geldi mi 29.99 imkansiz yani o fiyata alman hemde platinium olaniiii :)
Perwol marketlerde 27 veya 29 tl 3 lt olanı getirde de 27.99 2li siparisi giriyorum 51 tl 40 tl üzeri siparisime 30 tl düsüyor otomatikmen 21 tl birim fiyati 10.50 krş tan almıs oldum...

• Beğen
Tepkiler: Sux
Sana özel kampanyaları takip ediceksin süks :P ben market fiyatlarınıda bildiğimden marka bazında sadece 0.50 krş veya 1 tl oynuyor normal fiyatında ama sana tanımlanan kampanyalarla müthiş oluyor mesela şuan bonus kartınla alırsan 30 tl indirim var.
Misal : Fairy platinium markette 59 60 tl 43 kapsül olanı getirde kaç tl : 59.99 30 tl de bonustan geldi mi 29.99 imkansiz yani o fiyata alman hemde platinium olaniiii :)
Perwol marketlerde 27 veya 29 tl 3 lt olanı getirde de 27.99 2li siparisi giriyorum 51 tl 40 tl üzeri siparisime 30 tl düsüyor otomatikmen 21 tl birim fiyati 10.50 krş tan almıs oldum...
oha editten sonrası çok makûlmüş, ama benim kredi kartım yok.
düz kendi paranı harcadığın kartlara da kampanya oluyor mu?

oha editten sonrası çok makûlmüş, ama benim kredi kartım yok.
düz kendi paranı harcadığın kartlara da kampanya oluyor mu?
Sipariş bazlı kampanyaları takip ediceksin mesela ben geçen sipariş verdim geldi. Size özel bir sonra ki siparisine özel 40 tl indirim dedi minumum 50 tl siparis girme sartı koşuyor ee zaten 40 tl indirim yapcak aldığım ürüne 10 tl ödüyorum 15 dk tanımlıyor ama girmezsen gidiyor o yüzden ben ev ihtiyaclarıma göre sipariş veriyorum hem taşıma derdi yok ayrıca 8 dk icinde elimde.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Sux
%50 indirimi ile gayet mutlu oluyorum. hem yemek tarafı hem market alışverişinde %50 miss

Geri