Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok cahil kalmışsın ala Anadolu çomarı dururken bizi hedef göstermen mantık dışıKürtler yetmez gibi birde suriyelilerle uğraşıyoruz
Neyse ki kürtler baya ıslah oldular
İstanbula ilk gelenler az çektirmediler millete
Ne hedefi yaÇok cahil kalmışsın ala Anadolu çomarı dururken bizi hedef göstermen mantık dışı
Önce ne yazdığını anla bi.ben dahi Kürtlere dalga geçerim lakin aşağlamam,ikisi farklı şey.iç Anadolu’nun çoğu kendi dilini dahi zor anlayabiliyor,konuşma sıkıntısı çekiyor.o kadar eğitim yatırımına rağmen kendi anadiline yabancı..birde Almanlar böyle derdini anlatmaya çalışsan tenezzül edipte seni dinlemezler yardımda etmezler.illa yüksek seviyede Almanca bilmen lazım.yoksa tepeden mal mal bakarlar sanaNe hedefi ya
Ben kürtleri severim
konu anlaşılmama değil mi?
bana da çok denk geldi, az türkçe bilen kürtler
laf anlatamıyordum, başka birini çağırıyordum
bunlar yaşandı, yalan mı
süriyeli dalga konusu oluna iyi hoş, kürt olunca surat düşsün.
Yeri gelince ben Türküde dalgaya alırım ama sen sağlam milliyetçiymişin ha
dalga konusu Kürt oluncs hemencecik alındın
Yok aşağılamam, nerden çıkarıyorsunÖnce ne yazdığını anla bi.ben dahi Kürtlere dalga geçerim lakin aşağlamam,ikisi farklı şey.iç Anadolu’nun çoğu kendi dilini dahi zor anlayabiliyor,konuşma sıkıntısı çekiyor.o kadar eğitim yatırımına rağmen kendi anadiline yabancı..birde Almanlar böyle derdini anlatmaya çalışsan tenezzül edipte seni dinlemezler yardımda etmezler.illa yüksek seviyede Almanca bilmen lazım.yoksa tepeden mal mal bakarlar sana