Gerilla vs Terörist

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Biri kendi toprağında işgalci güçlere karşı, halka zulmün olduğu yerde doğar ve zülmedenle savaşır, diğer ise siyasi istekleri yüzünden kargaşa yaratır ve halka da zarar verir.

Aralarında büyük 1 fark mevcuttur.​

Teröristlere gerilla denilmesi şerefi ile direnen anti-emperyalist insanlara hakarettir.

bu toprakta gerillanın tanımına uyan bir durum yok

ben hiç işgalci güçlere karşı savaşınını görmedim varsa yoksa ekmeğini yedikleri memleketin tasına sıçanlar. kanımca bizim ülkemizde kendilerini gerilla diye takdim edende teröristtir.Hiç ben teröristim diyenini gördünüz mü?Ya ben terörüm yada gerillayı destekliyorum diyenini?kısacası
terörün ve sempatizanlarının Allah belasını versin.demin istanbul adliyesine fabrika tarafından işlenen küçük parça folya sayesinde giremedim.güvenlik görevlisinin donun kalitileymiş espiriside kapak oldu.

Propaganda hışmıyla kendi can ve mal güvenliğini sağlayan birimlere kalleş pusularla saldıran, terör faaliyetleri sebebiyle yaptırım uygulanan bireylerin durumunu 'halka zulüm' olarak değerlendirerek terör amacını besleyen hiçbir aşağılık, gerilla tanımına uymaz.

Kaldı ki bugün gerilla kelimesinin kullanım şeklide tanımına uymaz.

Geri