Geri gelmeyen güvercinlerim

Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o gün işteydim uçamayan bir güvercin gördüm sokakta peşinden koştum uçar diye yok uçmadı. sonra orada bir kutu buldum. temizlik elemanına da dedim şu güvercini kutuya koyar mısın koydu. bende alıp işim daha bitmediği için iş yerine götüreyim dedim, sonra bir güvercin daha gördüm kanadı kırıktı ama bu sefer kimse geçmiyordu oradan bende tutamam güvercine 2 3 dk bekledim bir arabadan bir amca ind bende amca şu kuşu kutuya koyar mısın dedim koydu.. Sonra buğday al dediler onu yer aldım akşam oluncada eve götürdüm güvercinleri kocaman bir kutuya koydum bu sefer evimizin bodrumuna getiridm orada koyduk 1. güvercin 2. günde uçmuş pencere açıktı ve geri gelmedi.. 2 güvercin kardeşim ona ela gözlü derdi :D Ela gözlü 2 ay sonra iyişelmeye başladı artık yürüyebiliyordu. Alçaktan uçmaya başlamış bu kuş ilk uçusuda bizim evin camından eve girmesi olmuş :D 4 kere mi ne girdi ama pencereden de uçmuyor illede tutup dışarı atacan güvercini .. Sonra bir sabah uyanınca o güvercinde gitmiş hani hayvanlar sadıktır derler ya bu güvercinler öyle değil gittiler bir dahada gelmediler..​

Not: Biliyorum karışık yazdım anlamsız noktasız virgülsüz umarım anlasınız hayvanlarla çok anım var aslında :) onlarıda anlatırım size..

kuşlar sadık elbetteki ama sen onlardan sadakat istemiyorsun sen onlardan hapis olmalarını istiyorsun...

ama seni anlıyorum sen onların iyiliğini istedin onların yaralarını iyi ettin ama onlar senden kaçtılar değil mi? işte hayatta böyle malesef sen kimin iyiliğini istersen kimin yaralarını sararsan önce o senden kaçıyor...

o kuşlar camı açık yerdeydiler ki sonra biri ucunca diğerinide dışarıya aldık yuva ettik ona hapis etmedik özgür bıraktık yani.. ama iyieşince terkettiler.. tşk ederinm gzüel yorumun için :)

Bence senin güvercinleri kedi yemiştir uçup gitmemişlerdir onlar :D

Kuslar özgürlügüne düskun canlılardır.kendı dogalarına donmelerı ıyı olmus bence:)

yok ihtimal yok kanatları olurdu :D Bir kerede konuma tşk etsende geyiğe çevirmesen buraları olmazmı :D

Öle olsun bakalım :D İyide ben bu konunun neresine teşekkür edeyim kuşları iyi güzel hoş tedavi etmissin ama pnlar gidincede ne arkalarından gıybetini yapıon :D Heralde iyileştikleride ucup gideceklerdi sen ne bekliyordun ömür boyu senle mi kalacaklardı sanıyordun :D

Öle olsun bakalım :D İyide ben bu konunun neresine teşekkür edeyim kuşları iyi güzel hoş tedavi etmissin ama pnlar gidincede ne arkalarından gıybetini yapıon :D Heralde iyileştikleride ucup gideceklerdi sen ne bekliyordun ömür boyu senle mi kalacaklardı sanıyordun :D

Halamlarda besledi güvercin onun güvercini geri geldi her zmaan :) Balkonlarını kirletti hep :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri