Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belli bir süre işe yarasa da sonra ne olacak bu insanlara? Yine çaresiz yaşamlarına geri mi dönecekler? Bu insanların topluma kazandırılması gerekiyor ancak nasıl olabilir? Tinerci çocuklar için bir ara "Sevgi Köyleri" kurulmuştu ve orada hem barınıyor hem iş öğreniyor hem de eğitim alıyorlardı fakat evsizlerde durum biraz daha karışık galiba.Bu sayede Kışın soğukta dışarıda kalacak olan insanları sıcak yemek ve barınma imkanı olan alanlarda ortak hareket etme imkanının sağlanması çok daha iyi olur bana göre Hem o insanların psikolojik olarak Yalnızlıktan kurtulması fizyolojik olarak kötü koşullardan kurtulması bakımından yani... Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kavanoz atilir mi kiz hic bisi yapamazsan tursu kurBen biraz beceriksizim ama denerim yaa. Herşeyi atıyorum bide. Bulunmaz ki evimde kavanoz felan.
Peki onlar bunu kabul edecek mi?Ya ben ne zamandır düşünüyorum ve bununla ilgili izle e-devlet üzerinden mesaj attığımda oldu yani şimdi şehirlerimizde evsizler sorunu var Bu insanları belli bir organizasyon kapsamında ormanlarımızı ve çevremizi temizlemek amacıyla organize etmek daha mantıklı değil mi?
Kapakları eskiyor ve turşu tutmuyor. Çünkü sızdırıyor.Kavanoz atilir mi kiz hic bisi yapamazsan tursu kur![]()
Yaldızli sprey boya all misEvde bikac konserve kutusu olacakti saksi yapayim bugün. Sarap sisesinden samdan da cok hosuma gitti ama renkli siseden o kadar guzel olmaz sanirim bak gene masraf cikti![]()
Bence sokaklarda kalmaktan ise devlet güvencesi altında konteynırlar bile olsa yaşam alanlarının olması onlar için iyi olacaktır diye düşünüyorum.Peki onlar bunu kabul edecek mi?
İnsanlar kendileri hakkında başkalarının karar vermesini kabullenmezler. Onların da kendilerine göre bir mücadeleleri var.
acarken bicakla zorlayarak acmayin daha uzun kullanmak icin, hatta bi aparat var kolay acmak icin oyle kullaninca hemen bozulmuyorlarKapakları eskiyor ve turşu tutmuyor. Çünkü sızdırıyor.
Yok canım ya, kendi evim olsun orda bir tane fazlalık bulamazsın. Hem turşu felan hiç uğraşamam :d beni alacak olan kahve bile demlemeyeceğimi bilip öyle almalı.Kavanoz atilir mi kiz hic bisi yapamazsan tursu kur![]()
Belediyelerin genelde imkanları elveriyorsa öyle barınma tesisleri var. Yararlanılıyormu? orasını bilmiyorum.Bence sokaklarda kalmaktan ise devlet güvencesi altında konteynırlar bile olsa yaşam alanlarının olması onlar için iyi olacaktır diye düşünüyorum.
A101 bim gibi marketlere 9 tl cik gibi bir fiyatla geliyor gelince aliyorum benIste bunlar hep masraf @yoSun cumama iyi fikir ptesi bakayim bulabilecek miyim
Her içtigin güzel siseleri sakla tatlımmmm vazolar yapcas50 yaşına gelirsem uğraşırım bunlarla :s şişeleri saklamaya başlayım hepinize süs yapacam xd
Her içtigin güzel siseleri sakla tatlımmmm vazolar yapcas![]()
Ayyy yarmam yaa senin o poncik kalbini yerim( saklamıştım bi kaçtane güzel viski şişe sonra attım aman bunu yapana kadar diye ,saklarım artık ilk sana yapıcammm ;*