''Gerektiğinde'' bir erkeğe vurur musunuz?

• Kullanıcı sksj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 2882 gün önce görüldü

??

• Islak odunlar döverim

Kullanılan: 2 40.0%
  • Erkeğe el kalkmaz biz kadınlara yakışmaz

Kullanılan: 0 0.0%
  • Öldürürüm

Kullanılan: 1 20.0%
  • Vurdururum.

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Tamam ben gibi anketleti trollemek güzel hatta beğen butonunada basıcaktım ama vurdururum nedir abicim yaaa

ZiFiR vurdururum derken ateşli silahlarla vurdurmak.p yanlış anlaşılmaya sebep olmayım.

Fiziksel olarak zor. Karşılık verilirse yine dayak yiyen kadın olur.

ustteki arkadasa katiliyorum. karsinizdaki "okuzse" geri karsilik vermesi saniye bile surmez.

Asla. Asla böyle bir şey düşünmem. Asla böyle bir şey yapmam.

Şiddete hayır. Ben şiddet sevmem. Şiddeti meşrulaştıramam. Ben buraya yazarsam erkeklere şiddet uygulayan herkes kendinde haklılık görecek.

Evime hırsız girdi, hayır. Bana saldırdılar, hayır. Hakkımı gasp ettiler, hayır. Aileme ve şahsıma tehdit unsuru oldular, hayır. Trafik kazasından sonra sopayla üzerime saldırdılar, hayır. Arkadaşımı yanımda komaya soktular, hayır. Kimseye dokunmam, dokunmadım, dokunmayacağım.

Kahrolsun erkeklere şiddet uygulayanlar.

Parlak erkeklerin telefon numarasını bekliyorum. leavemealone

Asla. Asla böyle bir şey düşünmem. Asla böyle bir şey yapmam.

Şiddete hayır. Ben şiddet sevmem. Şiddeti meşrulaştıramam. Ben buraya yazarsam erkeklere şiddet uygulayan herkes kendinde haklılık görecek.

Evime hırsız girdi, hayır. Bana saldırdılar, hayır. Hakkımı gasp ettiler, hayır. Aileme ve şahsıma tehdit unsuru oldular, hayır. Trafik kazasından sonra sopayla üzerime saldırdılar, hayır. Arkadaşımı yanımda komaya soktular, hayır. Kimseye dokunmam, dokunmadım, dokunmayacağım.

Kahrolsun erkeklere şiddet uygulayanlar.

Parlak erkeklerin telefon numarasını bekliyorum. leavemealone
Bana ne?

Aniden çıkan yumruklar yada kafalar adına ... En sevdiğim ... olay o haddeye geldiyse fazla uzamasına gerek yok direk sonuça ulaşalım :)

şiddete karsı:)

Erkeğe vururum da adama vurmam :cool:

Ya niye vurayım :T:

Geri