Gereksiz bir çok bilginin profilden kalkması..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benim ilişki şeysim vardı orada Duldamış yazıyordu, derhal beni duldamış yapın new yöntim.

Burcunuz nasil gereksiz olur ya : (
En önemlisi

burcunuzu kaldırmanız iyi olmuş çünkü murat forumdaki bütün başak burçlu olanları banlıyordu...... :ddddd

Profil benimse kalkacak şeylere ben karar vermeliyim, opsiyonel olmalı. Bu resmen Banu Alkan şarkısına döndü, kaldıramazsan kaldırırlar gülümcülük yapmayın. Tek başıma o kadar hitim var dediniz mi Mastor sen kalkmasını istiyor musun diye? Yoo, bana kimse sormadı.

N E İ S T E D İ Y S E K O L M A D I B E . . .

MzYxNTkzNDMyNTEzMw.jpg

Kim kadın kim erkek belli olmuyor. "Nasılsın hacım" diyorum "kadınım lan ben diyo" "nasılsınız hanimefendi" diyorum. "erkegim olum ben" diyor.

9 kisiyi kadın üye 6 kisiyide erkek uye saniyordum. Is corbaya dondu allasen biri solesin la edri erkek mi kız mı? Enchanting erkek mi kız mı? Stockholm erkek mi kızmı?
Igrenc bir tema olmus onu da belirtiyim. Hayir kalkip sohbet ettigin kisiye erkekmisin kızmısın diye soramıyor insan.

En azindan bir erkek ve kadın uyeler fiksturu yapilsada herkesi 1 kere de ogrensek
Bir de kalkmis gereksiz diyorsun.

ilişki durumu pek mühim değil, her türlü yürünür ancak extinction'ın da dediği gibi kim erkek kim kadın? bu daha büyük bir sorun bence.

Kadın erkek olayına katılıyorum. Kadın sandıklarım erkek , erkek sandıklarım kadınmış . Hala da muallaktayım.
Bir de avatar da karşı cins koymuyorlar mı iyice çorbaya dönüyor. Kadın erkek yazmasa da hiç değilse simgesi olsa nickin yanında mesela daha güzel olurdu.

Kim kadın kim erkek belli olmuyor. "Nasılsın hacım" diyorum "kadınım lan ben diyo" "nasılsınız hanimefendi" diyorum. "erkegim olum ben" diyor.

9 kisiyi kadın üye 6 kisiyide erkek uye saniyordum. Is corbaya dondu allasen biri solesin la edri erkek mi kız mı? Enchanting erkek mi kız mı? Stockholm erkek mi kızmı?
Igrenc bir tema olmus onu da belirtiyim. Hayir kalkip sohbet ettigin kisiye erkekmisin kızmısın diye soramıyor insan.

En azindan bir erkek ve kadın uyeler fiksturu yapilsada herkesi 1 kere de ogrensek
Bir de kalkmis gereksiz diyorsun.

Enchanting i öğrenince bana da haber ver

ilişki durumunu serbest yapın
rahat rahat çapkınlık yapayım

Yeşil temada mesaj ve konu sayısı dahi görülmüyor.

En doğru bulduğum gelişmelerden biriydi.

Bu foruma ilk geldigimde herkesin medeni durumu neredeyse dul idi , görunce demistim ulkenin tum dullari burda mi toplanmis **Spam/Adversiting** bu ne diye ,s

Her gordugune inaninca insan tabi ahaha ha bir de tabi medeni durum ne alakaydi acaba ?

Geri