Gerekmez sığınak varsın olsun tek bir dayanak.

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Günlerin hızla geçmesi canımı oldukça yakıyor, sahip olduğum şeyleri kaybedeceğimi bildiğim için mi ?
Yoksa kazanmam gereken şeyleri kazanamayacağım korkusunun verdiği bunaltımı yakıyor içimi kararsızım.
Her yeni sayfa açmaya çalıştığımda sayfanın sonunun ilk tuttuğum defterle kesişmesi talihsizlik sanırım.
En kötüsü okyanusta kıyıya çıkamayacağını bilmene rağmene kulaç atman. Açıkcası yazmaya müsait ufkum olmadığından yazdıklarımdan haz almıyorum içimi daha rahat dökebilmek için çok daha geniş bir ufka sahip olmalıyım veya Halis ile bir çay içeyim ben.

/saçma cümleler sarmalı

Rabbim şu kuluna ferahlık ver şayet cezalandırılıyorsam vallahi de billahi de çok ağır geliyor hem şeytanın vesveselerine karşı oldukça dik durdum lakin gücüm minimum seviyede. Gözlerimin durduk yere sulanıp çocukca ağlamamın sebebi nedir neyin cezasıdır bu diye sorguluyorum ve sorgularken bir gün daha geçiyor ee malum geçen günler canımı yakıyor demiştim.

/böyle böyle rahatlıyorum

Topraktan geldik toprağa gideceğiz kuşku yok lakin eşrefi mahkulat için baya baya ucuz ölümler gerçekleşmiyormu ?
Veya Allah katında eşrefi mahlukat yakıştırmasına layık bu insanoğlunun böyle ağaçtan yaprak koparırcasına insanların canına göz yummadan kolayca kıyması ?
Tez zamanda şefaat yağar inşallah yeryüzüne ziraa eşrefi mahlukat oldu ziyan-i mahlukat !

/...

Rabbim şu kuluna ferahlık ver şayet cezalandırılıyorsam vallahi de billahi de çok ağır geliyor hem şeytanın vesveselerine karşı oldukça dik durdum lakin gücüm minimum seviyede. Gözlerimin durduk yere sulanıp çocukca ağlamamın sebebi nedir neyin cezasıdır bu diye sorguluyorum ve sorgularken bir gün daha geçiyor ee malum geçen günler canımı yakıyor demiştim.

/böyle böyle rahatlıyorum

Teşekkür ederim :)

Geri