Gereğinden Fazla Değer Vermek

Konu sahibi son olarak 3961 gün önce görüldü
Musculus gluteus maximus'u os coxae'ya takriben 180 derece opposite ekseninde dimdik kaldırır.
Gerek yoktur.
Ederi kadar dahi gerek yoktur aslında
Belli etmeyin kimseye kendinizce ne değer biçtiğinizi.

sevdiğim hiç kimse için "x kadar değer hak ediyordu y kadar değer vererek çok yüz verdim" falan diye düşünmüyorum, seviyorsam bokunu çıkarır gibi severim ama birini sevmek konusunda seçiciyim biraz. o yüzden kimse için hak etmedi bu kadar sevgiyi dediğim hiç olmamıştır.

Ben de seversem %100 severim malumat hanım, Tuğçe hanım iyi bilir:D

Gereği ne kadardır bilmem, sevdi mi çok sevenlerdenim.. Acısı da aynı oranda oluyor genelde.. Yine de pişman değilim..

Değer bulduklarıma gereğinden fazlasını vermedim.Gereği oydu.Seçici davranan biriyseniz tartıya koyduğunuz değerleriniz fazla değil eksik tartılmıştır.

Hepimiş verdik vermedik mi ben sevdiklerime gereginden fazla deger veririm.
farkinin farkina varsin diye oyle mal mal bakinmasin etrafina diye.
Illa kazik yicez diye vermeyek mi?

Genel olarak inandığım birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum.
Değer vermeyin olm manyakmisiniz başka işiniz gucunuz yokmu sizin gidip salcali ekmek falan yiyin.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep bir taraf daha fazla değer veriyor.
Boşlayın ya değer meğer bunlar yorucu işler :s

Eşeğe değer verdiğiniz zaman kendisini yarış atı zannediyor.
Yapılmaması gereken bir şey.

Köpek yerine koyduğunda ciddiye alıyor insanlar. Deveye diken hesabı işte.

Ben de köpek yerine bile koymadığımda yarıyor.
Sokak köpekleriyle muhabbet eden,onlara merhaba diyen biriyim çünkü.

İnsanın değersiz olduğunu kabul etmek durumunda kalması kadar acı bir şey daha yok, varsın gereğinden çok değer vermiş olayım, olsun.

Saymadığınız bir kişiden sizi saymasını bekleyemezsiniz. Bir kişiye gereğinden fazla değer veriyorsanız, mutlaka bir çıkarınız vardır. Hiç bir çıkarınız olmayan bir kişiyi hiçe sayarsınız. Sizi de başkaları çıkarları varsa el üstünde tutar ve çıkar beklentileri olmayanlar yok sayar. O halde gereğinden fazla değer verdiğiniz kişi, beklentilerinizi karşılamayan kişi olur.

" Adam sandık eşşeği, alnımıza değdi kuyruğu... "

Dedirtmeyin insana ulen. :kaç:

dharma bana cok sevdigim su film karesini hatirlatti :)

Abdurrahim Karakoc "ne dostlarimiz dusundugumuz kadar iyi, ne dusmanlarimiz dusundugumuz kadar kotu insanlar.
Beni de oyle degerlendirin" diyor.
Buyudukce insanlari boyle "deger"lendirmeyi ogrendim galiba.

Bazen verdiğinle kalıyorsun yani fazlaca değer

Olsun.

Geri